HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lepršava, nešto dulja bob frizura, poluduga kosa, šiške zavjese i nježne, čokoladne ili osunčane boje pramenova često se predlažu ženama 40 + dok se tamne, mat boje, strogi rez kad su šiške ili bob u pitanju, preduga kosa i određene kratke frizure smatraju stajlinzima kose koji licu dodaju godine. Ako ovog proljeća žudite za makeoverom i razmišljate o plavim pramenovima no nikako se ne možete odlučiti, pogledajte kako dobro izgleda plava kosa Angeline Jolie, s kojom je osvanula na premijeri filma “The Outsiders”.

Angelina Jolie kosa pramenovi hello magazine croatia hrvatska plava kosa Angeline Jolie

Dok je pažnju mnogih privukla činjenica da je glumica na premijeru stigla s kćerkom Shiloh, koja je s njom surađivala na filmu, beauty portale oduševila je plava kosa Angeline Jolie, koja je holivudskoj zvijezdi dala sasvim drugačiji izgled.

Angelina Jolie kosa pramenovi hello magazine croatia hrvatska plava kosa Angeline Jolie

Plava kosa Angeline Jolie izgleda luksuzno i mladenački

Zanosna Angelina Jolie izgleda dobro sa svim nijansama kose, no nakon brojnih godina provedenih uz tamnokosi, zavodnički look, plava kosa stiže kao pravo osvježenje.

PROČITAJTE: Koje izbjegavati, a koje kupiti sa zalihama – Najbolje rumenilo za žene preko 45

48-godišnja Angelina Jolie svoje slapove plave kose na premijeri je upotpunila outfitom u bojama pijeska i karamele, koji je nastao u suradnji njezinog brenda Atelier Jolie i modne kuće Chloe.

Angelina Jolie kosa pramenovi hello magazine croatia hrvatska plava kosa Angeline Jolie 6353 (2)

Angelina je predivan look za crveni tepih upotpunila vatreno crvenim ružem, koji plavušama odlično pristaje, glomaznim zlatnim naušnicama te manikurom u stilu clean girl trenda, koji ni u 2024. ne silazi s ljestvica najpopularnijih beauty trendova.

Angelina Jolie kosa pramenovi hello magazine croatia hrvatska plava kosa Angeline Jolie 6353 (2)

Plava kosa Angeline Jolie opisuje se kao “maslac s karamelom”

I sam Vogue raspisao se o novoj boji kose lijepe glumice, koju je nazvao luksuznom “buttery toffee” nijansom koja ostavlja bez daha.

Plava kosa još više dolazi do izražaja uz raskošne, raščešljane valove koji skidaju godine s lica, a svakoj ženi daju glamurozan izgled.

Ne sumnjamo da će se u mnogim salonima diljem svijeta uskoro početi tražiti “plava boja Angeline Jolie”.

druge vijesti