HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Frizura Jennifer Aniston ponovno je u fokusu. Slavna glumica jedna je od onih žena koje se mogu pohvaliti da je njezina frizura svojedobno obilježila najveći trend u svijetu kose jednog razdoblja, a premda ju je sama mrzila, frizura “The Rachel”, koju je nosila u seriji “Prijatelji” godinama je bila najtraženija u frizerskim salonima diljem svijeta sve do kraja devedesetih godina.

The Rachel kosa frizura Prijatelji hello magazine croatia hrvatska frizura Jennifer Aniston

Frizura Rachel Green i u seriji se mijenjala (od savršenog glatkog boba do duge ispeglane kose), no samo je slojevita, natapirana frizura s debelim pramenovima napravila takav boom kad su trendovi u pitanju.

Frizura Jennifer Aniston ponovno je predmet divljenja

Poznata po ljubavi prema minimalizmu, lijepa Jennifer Aniston blista pri svakom pojavljivanju u javnosti, a pogotovo na crvenom tepihu za koji bira haljine pročišćenog kroja, u kojima baš nikad ne griješi.

PROČITAJTE: Zendayina Y2K frizura i odličan make up prava su inspiracija za vikend izlaske

55-godišnja glumica oduševila je pojavljivanjem na dodjeli nagrada SAG Awards 2024. za koju je odabrala predivnu haljinu u popularnom kroju devedesetih, s bretelicama, V-izrezom i visokim prorezom, izrađenu od srebrne metalik tkanine.

The Rachel kosa frizura Prijatelji hello magazine croatia hrvatska frizura Jennifer Aniston

Haljinu potpisuje modna kuća Celine, a Jennifer Aniston upotpunila ju je crnom torbicom, srebrnim sandalama i – novom frizurom.

Na dodjeli nagrada na koju je stigla sama krema Hollywooda, Jennifer je potaknula govorkanja da se zaručila, a istim se žarom govorilo i o njezinoj frizuri.

Nova frizura Jennifer Aniston donosi ideju slojevitog boba na moderan način

Premda smo Jennifer Aniston već viđali s bob frizurom, ova je nešto drugačija i razlikuje se od ravnog boba s razdjeljkom na sredini koji uglavnom bira kad želi skratiti kosu.

The Rachel kosa frizura Prijatelji hello magazine croatia hrvatska frizura Jennifer Aniston

Ovaj put je riječ o nešto duljem bobu koji je lagano slojevito šišan oko lica, u ponovno modernom obliku slova U.

Takav način šišanja daje prirodan izgled i volumen kosi, a uz razdjeljak na strani u isto vrijeme izgleda moderno i nostalgično.

Kad ovaj put u salonima zatražite frizuru Jennifer Aniston, ponesite ove fotografije.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024