HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Takozvani supermodel look, naglašeno glamurozan i seksi, vratio se na scenu, na veliko oduševljenje obožavateljica stila koji slavi ženstvenost. Senzualan make up i kosa puna volumena, koja istovremeno drži formu premda je kroz nju lako proći prstima, okosnice su stila koji su nekoć nosile slavne manekenke iz razdoblja devedesetih, a koje danas ponovno pokušavaju ponoviti žene diljem svijeta. Frizura u stilu Cindy Crawford ponovno je poželjna, a poznata hrvatska poduzetnica i manekenka Anita Dujić odlično ju nosi.

Anita Dujić, frizura Cindy Crawford

Lijepa Hrvatica za potrebe jednog snimanja zablistala je u glamuroznom stilu i podsjetila nas na slavnu “djevojku s madežom” te inspirirala da frizuru s bogatim valovima iskoristimo kao go-to ideju za nadolazeću sezonu tuluma.

Frizura u stilu Cindy Crawford odlično stoji Aniti Dujić

Anita Dujić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa snimanja na kojoj izgleda predivno uz blistav ten, smeđe sjenilo na očima, glamurozno popunjene obrve i sjajni ružičasti ruž.

Poluduga kosa stilizirana je u velike, raščešljane valove pune volumena, a prednji dio podignut od lica, baš kako su supermodeli nosili u devedesetim godinama.

Anita Dujić, frizura Cindy Crawford

Anita se prisjetila svojih modnih početaka i karijere u svijetu manekenstva koju je ostvarila pod vodstvom Tihane Harapin Zalepugin, koju je upoznala kad je imala 14 godina.

Frizura u Cindy Crawford: kako je ponoviti prema savjetima celebrity frizera

Glumica Zendaya početkom godine zablistala je na jednom crvenom tepihu uz frizuru u stilu devedesetih koja je oduševila njezine obožavatelje i pokrenula pomamu za viklerima na čičak i okruglim četkama za kosu.

Njezin frizer Jerome Lordet tada je otkrio kako postići da frizura u stilu Cindy Crawford potraje satima i zadrži volumen.

Anita Dujić, frizura Cindy Crawford

“Tijekom sušenja nemojte uvijati kosu samo u jednom smjeru. Uvijte svaki pramen u svom smjeru, tako ćete dobiti lepršav bob pun zanosnih uvojaka koji izgledaju nestašno, kao da ste upravo ustali iz kreveta”.

Genijalno!

druge vijesti