HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Najmlađa sestra iz klana Kardashian/Jenner više je puta pokazala kako itekako dobro razumije svijet kozmetike te da dobro zna kako utjecati na žene da požele kupiti baš sve što predstavi na službenim stranicama svog kozmetičkog, a odnedavno i modnog brenda. Hoće li najnovijim proizvodom uspjeti ponoviti oduševljenje koje je nastalo kad je izbacila prve setove za usne? Vidjet ćemo jer stručnjaci iz svijeta ljepote kažu da mu je dobra prodaja zajamčena! Parfem Kylie Jenner uskoro će ugledati svjetlo dana, a slavna influencerica za sada je otkrila izgled bočice, ime i mirisne note koji zaista izgledaju i zvuče primamljivo.

parfem Kylie Jenner

Parfem Kylie Jenner zvat će se Cosmos

Kylie Jenner već je 2019. izbacila jedan miris u suradnji sa svojom polusestrom Kim Kardashian, koji se uglavnom svidio mlađoj publici, ponajviše zbog bočice u obliku usana.

PROČITAJTE: Koji je omiljeni parfem Kendall Jenner? Cool je i jedinstven poput nje same

Cosmos, prvi samostalni miris Kylie Jenner pokazuje nam odrasliju verziju Kylie koja je spremna tržištu ponuditi i nešto profinjenije proizvode.

parfem Kylie Jenner

Predivna, apstraktna bočica sa okruglim čepom izgleda uistinu originalno, ženstveno i zavodljivo, a u njoj se nalazi miris nježno ljubičaste boje.

Parfem Kylie Jenner nosit će naziv Cosmos, a sama influencerica predstavila ga je na svom Instagram profilu.

“Cosmos je sladak cvjetni miris, savršen za dan i za noć”, otkrila je Kylie uz fotografije na kojima pozira s cvijećem koje se krije u bočici njezinog parfema.

parfem Kylie Jenner

Cosmos, parfem Kylie Jenner donosi zavodljiv spoj toplih kremastih i cvjetnih nota

Tko su mirisne zvijezde parfema Cosmos?

Zvjezdani jasmin, crvena naranča, zlatni jantar, crveni božur, mošus vanilije i cedrovina.

Zvuči zamamno, moramo priznati.

Miris Cosmos izlazi u prodaju 3. ožujka 2024. godine, a moći se kupiti na službenoj stranici brenda Kylie Cosmetics.

druge vijesti