HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Dok mnoge mlade zvijezde bez problema govore o botoxu, filerima i sličnim zahvatima koji im možda još i nisu potrebni, celebrity dame zrelijih godina rjeđe javno progovaraju o svojim odlascima kod kirurga. Martha Stewart nije jedna od njih. 82-godišnja Martha Stewart botox smatra fantastičnim izumom koji joj pomaže da izgleda i osjeća se mladoliko, a rado se podvrgava i drugim anti-age tretmanima. Kako sama kaže, više ni ne zna što je radila.

U premijeri prve epizode druge sezone svog podcasta raspričala se o ljepoti i tretmanima koje je radila na licu te bez imalo ustručavanja otkrila sve što bi njezine fanove moglo zanimati.

Martha Stewart lice zahvati koža anti age hello magazine croatia hrvatska martha stewart botox

Martha Stewart botox koristi već godinama, ali nije joj drag kad je čelo u pitanju

U posljednjem nastavku emisije, dobitnica Emmyja ugostila je svoju omiljenog kozmetičkog dermatologa dr. Dana Belkinom, kojeg je upoznala preko svoje kćeri, Alexis Stewart.

“Svi su jako glasni kada vide moj selfie na društvenim mrežama”, izjavila je Martha. “Naniže se toliko komentara o mom zatezanju lica i o tome tko je to napravio, kada sam to dala napraviti i koliko je retuširanja potrebno da objavim fotografiju”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

Tijekom razgovora, dr. Belkin objasnio je koje sve tretmane izvodi na Marthinom licu, a spomenuo je i injekcije za opuštanje mišića vrata i čeljusti te filere koje je ubrizgao u njezine obraze.

PROČITAJTE: Lako održiva i pomlađujuća – Stručnjaci kažu da ova frizura za žene preko 50 uvijek izgleda odlično

Martha je izjavila da više ne stavlja botox u gornji dio lica jer ono tada poprima čudan V oblik, a obrve izgledaju neprirodno.

Face-lift i tretmani ultrazvukom također su na popisu onih koje je Marta dala napraviti na licu kako bi joj koža izgledala svježe, mlado i zategnuto.

“Ni ne znam sve što sam radila”, izjavila je u jednom trenutku Martha.

Martha Stewart botox i filere koristi jer ne želi izgledati kao da ima 82.

U emisiji podcasta, Martha Stewart iskreno je odgovorila kako gleda na starenje: “Ne razmišljam puno o godinama, ali uopće ne želim izgledati kao da imam svoje godine. I zato se jako trudim oko toga”.

Martha Stewart lice zahvati koža anti age hello magazine croatia hrvatska martha stewart botox

Prošle godine Martha Stewart snimila je naslovnicu za Sport’s Illustrated i tako ostvarila svoj davni san te srušila rekord kao najstariji model ikad snimljen za taj časopis.

druge vijesti