HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pogledi na svijet mijenjaju se svakim danom i potrebno je uhvatiti ritam tih promjena i prilagoditi svoje oko njima. Zato je i danas važno, baš kao i prije 5000 godina kada smo počeli ukrašavati oči, da i dalje držimo pogled u fokusu na važne stvari. Bitno je biti otvoren i iskren, a oduvijek se znalo da se istina krije baš u očima. Što nam one zapravo žele reći?.

Sve je počelo od korištenja ugljena i olova, masti, meda i petroleja! Ali zahvaljujući udruženim snagama znanosti o ljepoti i tehnologiji danas, ispred sebe imamo zaista širok izbor sigurne i provjerene ponude maskara bez kojih naše trepavice ne mogu! To je posebice u slučaju Avon kompanije, koja nas više od 137 godina njeguje i brine o ljepoti i snazi. Danas, skoro 50% žena između 18 i 29 godina svakodnevno koristi maskaru kako bi istaknula svoj pogled. Ta se brojka smanjuje s godinama ali, čak i nakon 60. godine života, skoro petina žena maskaru smatra svojom dnevnom rutinom. Iz toga možemo zaključiti da je maskara jedan od najvažanijih elemenata kozmetike.

Avon maskara za oči najveći je hit među ženama!

Ovoga puta, iz Avonovog laboratorija stiže maskara u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. I to zasigurno. Naime, Extravert maskara donosi najekstremniji izgled trepavica ikada! Njena ekstremna formula oblaže trepavice intenzivnim pigmentom i vlaknima nalik svili, kreirajući tako bogat volumen i ekstra gustoću. Naravno, uz Extravert maskaru slaže se samo ekstremna četkica! Osmišljena je da bude dovoljno velika kako bi u potpunosti prekrila trepavice, pružajući izgled bez grudica, glatku teksturu i sjaj.

Extravert maskara dolazi u tri nijanse: najtamnija crna – Blackest Black, smeđe crna – Brown Black i Navy, kako biste odabrali onu koja najviše odgovara vašem pogledu na svijet.

Usudite se ekstremno naglasiti svoj radoznali i otvoreni pogled i sa svakim nanošenjem duplirajte gustoću trepavica. Znate kako kažu: ”Oči govore više od usana!”

Extravert maskara dostupna je u Avonovom katalogu, kao i na web stranici www.avon.hr , po cijeni od 9,90 € (74,59 kn).

avon maskara za oči

druge vijesti