HELLO
Domagoj Kukec

Pamela Ramljak, jedna od omiljenih hrvatskih glazbenica i članica popularne grupe Feminnem, nedavno je izazvala uzbuđenje na društvenim mrežama svojim odvažnim modnim izborom.

Poznata pjevačica, poznata po svojem nevjerojatnom glasu, pokazala je da je jednako vješta i u odabiru odjeće.

Na fotki koju je objavila na Instagramu, zabljesnula je u elegantnom outfitu s dozom suptilne ženstvenosti koja je odmah privukla pažnju obožavatelja. Njezin izgled podsjeća na ikone poput Madonne, Severine i Fergie, koje su također poznate po svojoj sposobnosti da nose muška odijela na ženski način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

U kombinaciji bijele košulje, crne kravate, tregera i sivog šešira, Pamela je očarala svojim šik izgledom. Ona je pokazala da klasični muški komadi mogu biti čak i mnogo elegantniji i posebniji kada ih nosi – žena.

Pamela Ramljak modna je inspiracija i ikona

Šarmantan dodatak njezinom outfitu je definitivno šešir koji je posudila od supruga, koji je dodao još jednu dozu elegancije.

Njezina hrabrost da istražuje modne trendove, kojima pak daje dozu svoje osobnosti, i kombinira klasične muške komade na svoj način svjedoči o njezinoj umjetničkoj kreativnosti.

PROČITAJTE: Severina ponovno ostavlja bez daha! Pogledajte njezin nevjerojatan Peaky Blinders look i otkrijte tajnu njezine potrage za najskupljom namirnicom na svijetu!

Njezin poseban modni izričaj potiče druge žene da eksperimentiraju s odijelima i kravatama, jer žene što god odjenu, odjenu besprijekorno na svoj unikatan način, baš kao i Pamela Ramljak.

druge vijesti