HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Joe Manganiello i Caitlin O’Connor uživaju u svojoj romansi. U utorak se par mazio dok je u Los Angelesu gledao hokejašku utakmicu Los Angeles Kingsa protiv Vancouver Canucksa.

Par je nosio usklađene lookove za večernji izlazak – oboje su bili u sportskim kožnatim jaknama.

Glumica je također podijelila fotografiju na svom Instagram Storyju na kojoj ona i glumac koji se proslavio u seriji True Blood poziraju uz maskotu Kingsa, Baileyja. Objavila je i fotografiju klizališta.

Joe Manganiello i Caitlin O’Connor izašli su na hokejašku utakmicu

Joe Manganiello (47) i Caitlin O’Connor (34) počeli su izlaziti u rujnu 2023., rekao je tada izvor za časopis People. Dva mjeseca ranije, u srpnju 2023., Joe i bivša supruga Sofia Vergara (51) objavili su da se razvode.

joe manganiello i caitilin o'connor

Joe i Caitilin uživali su na hokejaškoj utakmici te su se slikali s maskotom.FOTO: Profimedia

Joe i Caitlin debitirali su na crvenom tepihu u prosincu dok su prisustvovali Gala svečanosti Fonda za djecu Armenije (COAF) u Ciprianiju u New Yorku.

Oboje su stalno nasmijani kad su zajedno”, rekao je izvor u jesen. “On se puno smije jer ona zbija zaista duhovite šale. Ona je stvarno duhovita. Tako slatka i pametna. I on je cool. On je jako cool.“

Joe Manganiello i Caitlin O’Connor potvrdili su vezu prošli mjesec

Također su fotografirani vani i zajedno, između ostalog u siječnju kada su popili kavu u Los Angelesu s Manganiellovim voljenim psom Bubblesom.

Prošli mjesec Joe je „službeno“ objavio vezu s Caitlin postom na Instagramu.

Joe Manganiello je pokazao svoju naklonost prema novoj djevojci u objavi na Instagramu uz opis: “Proslavio Valentinovo s Caitlin…”

druge vijesti