HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Indira Levak omiljeno je ime kada su klupski nastupi u pitanju. Bivša pjevačica grupe Colonia dan danas žari i pali kao i prvog dana kada je počinjala svoju bogatu karijeru. Gotovo da ne postoji klub u regiji u kojem ova poznata pjevačica nije nastupila najmanje dva puta. Angažman Indire znači samo jedno – vrhunska zabava do dugo u noć uz najveće hitove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira Levak otputovala je u Milano na poziv Marcela Brozovića

U društvu supruga i prijatelja između kojih je bila supruga Marcela Brozovića, Indira Levak iz VIP lože imala je mogućnost gledati utakmicu između Intera i Milana. Polufinale Lige prvaka održalo se u modnoj prijestolnici Italije, Milanu, a Indira i njezin suprug ovaj poziv jednostavno nisu mogli odbiti.

Nakon Milana Indira Levak vraća se koncertima

Nakon nevjerojatnog sportskog doživljaja u Milanu na poznatom stadionu San Siro, Indira se već vratila u Hrvatsku i krenula u nove radne pobjede i koncerte koji su tjednima unaprijed rasprodani.

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024