HELLO
Domagoj Kukec

Stvari se zagrijavaju između Joea Manganiella i Caitlin O’Connor. TMZ je izvijestio da se par uselio zajedno i da su oduševljeni što su napravili ovaj važan korak u njihovom odnosu. Insajder je dalje rekao da su Joe Manganiello (47) i Caitilin O’Connor (34) “jako zaljubljeni” i da su se zbližili zahvaljujući svojim korijenima iz Pittsburgha i strasti prema putovanjima.

Manganiellov pas, Bubbles, navodno je također odobrio O’Connor, olakšavajući njihov zajednički život u istom domu.

Međutim, izvor blizak situaciji kaže za Page Six drugačije, pojašnjavajući da Caitlin O’Connor i dalje “ima svoj vlastiti dom”. Izvješće dolazi samo tjedan dana nakon što su Joe Manganiello i Sofía Vergara (51) okončali svoj razvod.

Joe Manganiello Sofia Vergara bivši suprug

Sofia Vergara i Joe Manganiello bili u braku 7 godina

Prema TMZ-u, par je poštovao svoj predbračni ugovor, koji je omogućio svakoj strani da zadrži imovinu koju su stekli odvojeno tijekom njihovog braka. U srpnju 2023., Sofia Vergara i Joe Manganiello su otkrili Page Sixu da idu svaki svojim putem nakon sedam godina braka.

Joe Manganiello Sofia Vergara bivši suprug

“Teško smo odlučili razvesti se. Kao dvije osobe koje se jako vole i brinu jedna za drugu, ljubazno vas molimo za poštovanje naše privatnosti dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života,” rekli su u zajedničkoj izjavi.

druge vijesti