HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kristina Krepela, poznata po svojoj zanosnoj crnoj kosi, iznenadila je obožavatelje nedavnom objavom fotografije na Instagramu na kojoj ima plavi bob.

Ova promjena izazvala je brojna nagađanja među fanovima – je li Kristina promijenila frizuru ili se priprema za ulogu koja zahtijeva novi izgled?

Dok mnogi pretpostavljaju da bi ova promjena boje kose mogla biti povezana s nekom ulogom, drugi spekuliraju da je to možda samo prolazna promjena stila ili čak eksperiment s bojama kose. Bez obzira na razlog, Kristina je bez sumnje privukla pažnju svojom hrabrošću i promišljenošću u odabiru nove frizure.

Kristina Krepela frizura kosa

Transformacija Kristine Krepele ostavlja bez daha

Kako god bilo, ova promjena frizure donosi svježinu i novi izgled Kristini, ističući njezinu svestranost i spremnost na promjene.

PROČITAJTE: Jeste li domaću pjevačicu prepoznali na prvu? Prepoznatljiva je po kovrčama no i ravna kosa odlično joj stoji!

S nestrpljenjem iščekujemo vidjeti što će Kristina novo donijeti u budućnosti, bilo da je to novi filmski projekt ili neka nova iznenađujuća promjena u njezinom stilu.

druge vijesti