HELLO
Domagoj Kukec

U svijetu estrade, pojedini umjetnici ističu se svojim zabavnim ponašanjem, a jedan od njih definitivno je i Marko Braić, talentirani glumac čiji je nedavni potez izazvao pažnju javnosti.

Marko je, naime, odlučio dokazati svoj balkanski pedigre na neobičan način – njušeći mlijeko iz tetrapaka prije nego što ga popije, kako bi provjerio je li se pokvarilo. Ova neobična rutina potječe od njegove želje da uvijek bude siguran u kvalitetu namirnica koje konzumira, posebno mlijeka koje je osnovna komponenta mnogih balkanskih jela.

Glumac očigledno nosi sa sobom autentičan duh regije. Njegova posvećenost tradiciji i neustrašivost čine ga istinskim predstavnikom Balkana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Braić (@marko_braic)

Marko, koji je očito odrastao na mlijeku koje voli konzumirati i u odrasloj dobi, brzo je privukao pažnju fanova koji su se poistovjetili s njegovim iskustvom.

PROČITAJTE: Nećete vjerovati što je Marko Petrić radio na plaži 2013. godine!

Jedno je sigurno – Marko Braić je uspio privući pažnju javnosti. Ovaj mladi glumac ostavlja nas s osjećajem da autentičnost i predanost tradiciji imaju važno mjesto čak i u svijetu glamura i pozornica.

druge vijesti