HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Severina i Iva Radić na Tajlandu uživaju punim plućima. Slavna hrvatska pjevačica i hvaljena poduzetnica zaputile su se na egzotičnu lokaciju poznatu po beskrajnim plažama, egzotičnoj kuhinji i smještajima koji oduzimaju dah.

Severina i Iva Radić na Tajlandu

Na pravom ženskom putovanju, poznate najbolje prijateljice iz hrvatskog javnog života privlače poglede ljepotom i glamuroznim outfitima, od kojih je jedan atraktivniji od drugog, a fanove su na svojim Instagram profilima oduševile i fotografijama raskošnog smještaja, u kojem bi svatko volio “preskočiti” depresivan siječanj.

Severina i Iva Radić na Tajlandu odmaraju u smještaju s baldahinima

Lijepe prijateljice na egzotičnoj lokaciji smjestile su se u luksuznom odmaralištu s drvenim kućicama koje pružaju pogled na čaroban Phang Nga Bay.

Severina i Iva Radić na Tajlandu

Sobe su opremljene velikim krevetima s baldahinima koje pružaju pravi filmski prizor i osjećaj luksuza – kao stvoreno za punjenje baterija na samom početku godine.

Severina i Iva Radić na Tajlandu

Pjevačica Severina na putovanje je ponijela crni bikini u kojem uživa u infinity bazenu resorta, dok za plažu odijeva jednodijelni crni kupaći kostim sa zanimljivim detaljem u obliku tankog šala.

Severina i Iva Radić na Tajlandu

Iva Radić na Tajlandu blista u drapiranim kreacijama koje joj fantastično pristaju.

PROČITAJTE: To vam je tako kad ste visoki 180 cm – Glamurozna Iva Radić nasmijala fanove simpatičnom objavom

Zelena maxi haljina s dubokim prorezom savršeno pristaje uz bogato zelenilo resorta u kojem su Severina i Iva Radić na Tajlandu odsjele, dok je bijela minica u spoju s pripadajućom majicom s kratkim rukavima još jednom istaknula manekensku liniju zgodne vlasnice lifestyle portala Journal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Radić (@iva.radic)

Severina i Iva Radić na Tajlandu

Koliko će prijateljice ostati na ovoj hit lokaciji, nije poznato.

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024