HELLO
HELLO! #HelloItsMe

David Beckham predan je održavanju zabave u svom braku s Victorijom, čak i ako to znači da je s vremena na vrijeme trola. U nedavnoj objavi na Instagramu, bivši engleski nogometaš (48) ponovno se referirao na bogataško odrastanje svoje supruge (49).

Samo lijep ležeran novogodišnji ručak u The Ritzu. Vrlo radnička klasa. Moja svekrva i svekar otišli su doma u svom Roll’s Royceu“, napisao je David u opisu fotografije na kojoj su on, supruga te roditelji Victorije Beckham Anthony i Jackie.

Opis je referencija na Beckhamov dokumentarac iz 2023. na Netflixu, iz kojeg je jedan isječak postao viralan jer prikazuje urnebesan i iskren razgovor između Beckhamovih o Victorijinom djetinjstvu.

Roditelji Victorije Beckham vozili su Rolls Roycea, a to joj David ne propušta spomenuti

Mi smo bili radnička klasa“, rekla je bivša članica grupe Spice Girls u kameru, natjeravši svog supruga da vikne iz druge sobe: “Budi iskrena!”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Iskrena sam“, odgovara ona.

U kojem te autu tata vozio u školu?” pita je on.

Osamdesetih je moj tata imao Rolls Royce“, kaže ona.

Hvala“, odgovara David, izlazeći iz sobe dokazavši svoju tvrdnju.

Ispod Davidove nove objave, tisuće komentatora aplaudirale su bivšemu nogometašu na humoru. “Zapravo volim činjenicu da on ne odustaje od ovoga“, napisala je jedna osoba ispod fotografije koja je od tada lajkana više od 700 000 puta.

Elitni smisao za humor“, odgovorio je drugi.

Epski komentar s kojim će ostati zaglavljena do kraja života. A ako zaboravi, ti ćeš biti tu da je podsjetiš“, podijelio je treći.

Victoria i David gledali su dokumentarac sa svojom djecom

Nakon objavljivanja dokumentarca, par je ispričao kako je njihovoj djeci bilo gledati seriju i što ih je iznenadilo. „Cruz, naš najmlađi sin, rekao je: ‘Vau, nisam imao pojma da je tata bio tako dobar u nogometu’“, rekla je Victoria u prosinačkom intervjuu za Allure. “Nasmijava me kad se pojavim na ekranu: ‘Žena Davida Beckhama’. Briljantno.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Victoria je također priznala da je “plakala kad je vidjela posljednju scenu dokumentarca“, koja prikazuje nju, Davida i njihovo četvero djece – Brooklyna (24), Romea (21), Cruza (18) i Harper (12) – kako sretno razgovaraju i plešu po kuhinji.

Bilo je to emotivno iskustvo“, rekla je, misleći na snimanje i gledanje serije.

druge vijesti