HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ruž za usne Taylor Swift izgubio je svoju prepoznatljivu crvenu boju dok se pjevačica zabavljala s dečkom Travisom Kelceom na privatnoj novogodišnjoj zabavi – a  njezini su obožavatelji to naravno primijetili.

Nedostaje: Taylorin ruž. Ako se pronađe, vratite ga Taylor Swift. Osumnjičen je Travis Kelce,” našalio se jedan korisnik na X-u, prije poznatom kao Twitter, u ponedjeljak uz snimku para s prijateljima na večeri u Kansas Cityju u državi Missouri.

Druga je osoba istaknula da se čini da je Taylorin ruž razmazanpo cijelom licu” i upitala: “Je li ju Travis jeo??

Treći korisnik objavio je snimke pjevačice na početku večeri uz još jednu njezinu sliku snimljenu kasnije te večeri i našalio se: “Bilo je tako lijepo od nje što je podijelila svoj ruž s Travisom. ”

Ruž Taylor Swift razmazan je zbog Travisa Kelcea

Snimka s proslave koja je kružila internetom pokazala je kako su Taylorine crvene usne razmazane tijekom noći.

Taylor Swift i Travis Kelce — koji su izašli u javnost sa svojom romansom u rujnu 2023. — imaju sklonost prema javnome iskazivanju nježnosti.

ruž taylor swift

Fanovi su primijetili da je na početku večeri Taylor imala snažno našminkane usne.FOTO: Twitter

Page Six je u listopadu izvijestio da je par viđen kako se “ljubi cijelu noć” na zvjezdanom after partyju nakon njihovog gostovanja u emisiji “Saturday Night Live” ranije te večeri.

Drugi insajder dodao je u to vrijeme da su se “držali, razgovarali i ljubili, na glavnom mjestu gdje su konobari i ljudi morali prolaziti. Nisu marili niti su se kretali. Oni su u svom svijetu.”

Ruž Taylor Swift nestajao je i za vrijeme ranijih spojeva s Travisom

Nakon tog ljubavnog prikaza, Swift i Kelce (oboje 34) snimljeni su kako izlaze na spoj u New Yorku, a obožavatelji su ponovno primijetili kako je šminka pop superzvijezde nestala.

Jedan je napisao: “Zapamtite moje riječi da ćemo imati stihove ‘moja šminka na tvom licu’ u sljedeće tri godine!”

ruž taylor swift

Taylor i Travis sjajno su se zabavljali.FOTO: Twitter

Taylor i Travis zajedno su proveli blagdane. Taylor se pojavila sa svojom mamom, Andreom, tatom, Scottom i bratom, Austinom, kako bi vidjeli Kelcea kako igra protiv Las Vegas Raidersa 25. prosinca.

Zatim je prisustvovala utakmici Travisovih Kansas City Chiefsa protiv Cincinnati Bengalsa 31. prosinca u jakni koja je odgovarala onoj koju je nosio njezin dečko, samo nekoliko sati prije nego što su proslavili pobjedu na novogodišnjoj zabavi.

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024