HELLO
Stipe Vukšić

Blagdanski duh vlada i iza rešetaka. Tako je i u slučaju poznatih zločinaca koji su se počastili za ove blagdane iako žive život iza rešetaka. Poznati portal TMZ iz svojih dobro obaviještenih izvora saznao je što su za božićni ručak jeli neki od najozloglašenijih celebrityja.

Blagdanski ručak R. Kellyja

Glazbenik R. Kelly (56) je 2021. proglašen krivim za trgovinu ljudima, a 2022. je osuđen po tri točke optužbe za dječju pornografiju i tri za namamljivanje maloljetnice. Dobio je 31 godinu zatvora, a trenutno služi kaznu u Butneru u Sjevernoj Karolini.

blagdanski ručak

R. Kelly desetljećima je zlostavljao žene.FOTO: PROFIMEDIA

Prema pisanju medija, njegov svečani obrok sastojao se od Cornish kokoši, kreme od brokule, preljeva od kukuruznog kruha, pire krumpira, umaka, slatkog krumpira, glazirane mrkve, peciva i pite od oraha.

Blagdanski ručak Joea Exotica

“Tiger King” Joe Exotic (60) uhićen je u rujnu 2018. i optužen da je pokušao angažirati dvojicu muškaraca da ubiju Carole Baskin. I Joe i Carole u životu se bave skupljanjem velikih mačaka i posjedovanjem privatnih zooloških vrtova, a Joeu su tigrovi najveća strast. Taj je bizaran slučaj pretvoren u popularnu Netflixovu dokumentarnu seriju Tiger King koja je 2020. osvojila svijet.

blagdanski ručak

Bizarni dokumentarac o Joeu Exoticu 2020. je osvojio Netflix.FOTO: PROFIMEDIA

Exotic je 2019. godine osuđen na 22 godine zatvora po 17 federalnih točki optužbe za zlostavljanje životinja i dvije točke za pokušaj plaćenog ubojstva. Također je osuđen za kršenje zakona o zaštiti divljih životinja, uključujući ubijanje pet tigrova, prodaju tigrića i krivotvorenje dokumenata.

PROČITAJTE: Nika Turković za HELLO! – Od omiljenog parfema i transformacije problematične kože do treme koja je popustila tek u finalu

U siječnju 2022. kazna mu je smanjena za godinu dana. U federalnom zatvoru u Atlanti u kojem služi kaznu, božićni obrok navodno se sastojao od pečenih kornvolskih kokoši, makarona i sira, mrkve, pilećeg umaka, umaka od brusnica, kiflica i blagdanske pite.

Blagdanski ručak Harveyja Weinsteina

Najzloglasniji čovjek Hollywooda Harvey Weinstein (71) uhićen je i optužen za silovanje u svibnju 2018. U veljači 2020. proglašen je krivim za dva od pet kaznenih djela za koja je bio optužen te je osuđen na 23 godine zatvora. U srpnju 2021. optužen je za više zločina, što je dovelo do toga da je u prosincu proglašen krivim za silovanje i osuđen na dodatnih 16 godina, u prijelomnome trenutku pokreta #MeToo.

blagdanski ručak

Harvey Weinstein postao je simbol seksualnoga zlostavljanja u Hollywoodu.FOTO: PROFIMEDIA

Prema TMZ-u, njegov se obrok sastojao od pečenih pilećih prsa, začinjenog pilećeg umaka, bijele riže kuhane na pari, kukuruza kuhanog u zrnu, peciva za večeru, margarina i sladoleda.

Blagdanski ručak Toryja Laneza

U kolovozu je reper Tory Lanez (31) osuđen na 10 godina zatvora jer je pucao u repericu Megan Thee Stallion u srpnju 2020. Osuđen je za pucanje iz pištolja, napad poluautomatskim vatrenim oružjem i posjedovanje napunjenog i neregistriranog pištolja. Boravak u zatvoru nije ga spriječio da se obraća svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

blagdanski ručak

Tory Lanez pucao je u Megan Tee Stallion i zbog toga dobio 10 godina u zatvoru.FOTO: PROFIMEDIA

Na Božić se njegov svečani obrok navodno sastojao od šunke u glazuri od ananasa, salate od mrkve i ananasa, pire krumpira, goveđeg umaka, miješanog povrća, sladoleda i hrskavih borovnica.

Što bi tek jeo da nije u zatvoru?

druge vijesti