HELLO
Domagoj Kukec

Penélope Cruz priprema se proslaviti svoj 50. rođendan, iako joj to nije previše drago.

U novom intervjuu za Los Angeles Times, Oscarovka je otvoreno progovorila o tome što planira učiniti za svojih velikih 50 – i želi li uopće slaviti.

“Uvijek se brinem o svemu”, rekla je za publikaciju. “Tako da mislim da se više ne mogu brinuti zbog navršenih 50.”

Zvijezda će najvjerojatnije provesti vrijeme sa suprugom Javierom Bardemom i njihovo dvoje djece, 12-godišnjim sinom Leom i desetogodišnjom kćeri Lunom. Iako se čini da njezini prijatelji imaju druge planove.

Penelope Cruz prijatelji nagovaraju da priredi zabavu

“Svi moji prijatelji mi govore: ‘Ovaj put ćeš biti prisiljena napraviti zabavu‘”, ona sama kaže da nije previše zainteresirana za to.

“Ako imate zabavu s puno svojih prijatelja koje dugo niste vidjeli, pod stresom ste jer želite svima njima pružiti kvalitetno vrijeme i razgovarati. Ali glasno je i zapravo se ne možete čuti i postaje tako stresno.”

Međutim, na kraju je dodala: “Možda moram učiti”, naglašavajući pritom da je više intimnosti i vremena s voljenima ono što ona stvarno cijeni.

Penelope Cruz 50. rođendan

Pred kraj intervjua Penélope je otkrila da su njezini planovi da prisustvuje jednoj od najvećih zabava od svih, dodjeli Oscara, prije nekoliko godina gotovo propali zbog Covida.

Naime, na 94. dodjeli Oscara, 2022. godine, Penélope je bila nominirana za najbolju glumicu za svoju izvedbu u filmu Parallel Mothers, iste večeri kada je Javier nominiran za najboljeg glumca u filmu Being the Ricardos.

Penelope Cruz 50. rođendan

“Nisam ovo nikome do sad ispričala… Želite da vam kažem što se dogodilo na dodjeli Oscara kad sam bila tamo za Parallel Mothers?” rekla je. “Znate, bila sam pozitivna na Covid tjedan i pol prije dodjele. Negativan test sam imala tek dan prije.”

Otkrila je da je, unatoč tome što nije imala simptome, bila pozitivna deset dana prije ceremonije i konačno je bila negativna samo jedan dan prije, 27. ožujka 2022.

“Bilo je to ludilo”, dodala je Penélope Cruz.

PROČITAJTE: Leonardo DiCaprio otkrio jednu stvar koju još želi napraviti do 50. rođendana

Penélope će se sljedeći put pojaviti na ekranu tijekom blagdana objavljivanjem biografske sportske drame Ferrari, utemeljene na životu talijanskog proizvođača automobila Enza Ferrarija.

Glumica glumi Lauru Ferrari, Enzovu ženu koja se još uvijek oporavlja od smrti njihovog sina i gubi vjeru u njihov brak. U glavnoj muškoj ulozi je Adam Driver, a glumačka ekipa uključuje i Shailene Woodley, Sarah Gadon i najseksi muškarca na svijetu 2023. godine Patricka Dempseyja.

druge vijesti