Najglamurozniji modni brend potvrdio: Nadolazećeg proljeća nosit ćemo samo oversized naočale

Čini se da je stigao kraj vladavini uskih okvira iz devedesetih, a u modu se vraća - ženstvenost.

24 studenoga 2023

chanel sunčane naočale
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ako namjeravate kupiti nove sunčane naočale ove zime, predlažemo da svakako provjerite koji će modni trendovi vladati kad stignu proljeće i ljeto. CHANEL sunčane naočale iz kolekcije za proljeće 2024. godine otkrivaju da  će oversized okviri biti popularniji no ikad, u skladu sa ženstvenim i uglađenim trendovima koje ćemo obožavati čim zatopli.

chanel sunčane naočale

CHANEL sunčane naočale za proljeće 2024. su chic i glamurozne

Jedan od omiljenih proljetnih motiva modne kuće CHANEL – srce je inspiracija kolekcije naočala za proljeće 2024., dodatno ukrašene zlatnim ili srebrnim metalom te obaveznim logom s dvostrukim C. I ove sezone kultni logo krasi okvire optičkih i sunčanih naočala.

chanel sunčane naočale chanel sunčane naočale

Srce se pojavljuje u dva ultra-ženstvena modela sunčanih naočala, onima u obliku leptira te onima u obliku kvadrata u strastveno crvenoj i crnoj boji te u dvije nijanse zavodljive ljubičaste boje.

PROČITAJTE: Posjetili smo spektakularnu izložbu posvećenu Coco Chanel – Opravdala je sva naša očekivanja

Kroz cijelu kolekciju srce diskretno osvjetljava metalne drške četvrtastog okvira od acetata, koji je također dostupan kao optička verzija u crnoj ili u boji karamele.

chanel sunčane naočale chanel sunčane naočale

CHANEL sunčane naočale kao znak profinjenog osobnog stila

Bilo da se radi o modnom dodatku ili o dioptrijskim naočalama koje su nekima prijeko potrebne, naočale su izraz stila koliko i obilježje osobnosti.

chanel sunčane naočale

Ovog proljeća CHANEL obogaćuje svoju kolekciju naočala s dvije različite vrste loga – velikim slovima CHANEL na sljepoočnicama i duplim C s prozirnim na krajevima.

chanel sunčane naočale

Glamurozne i luksuzne, CHANEL sunčane naočale s mineralnim staklima dolaze u tri nove boje: crnoj, smeđoj i kristalno svjetlucavim.

chanel sunčane naočale chanel sunčane naočale chanel sunčane naočale

Kolekcija naočala CHANEL za proljeće 2024. bit će dostupna u buticima od studenog 2023.

druge vijesti