HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kendall Jenner jedina je sestra iz klana Kardashian/Jenner koja nema djecu. Dok čak i njezina mlađa sestra Kylie već ima dvoje djece, Kendall već godina uspješno izbjegava tu temu pred kamerama, a sad je napokon popustila i otvorila svoje srce. Kendall Jenner djeca još uvijek ne zanimaju iz osobnog razloga koji je otkrila Scottu Disicku.

U najnovijoj epizodi nove emisije pod nazivom Kardashians, Kendall Jenner posjetila je Scotta Disicka, crnu ovcu obitelji no i jedinog muškarca koji je godinama ostao uz obitelj te kojem se gotovo sve sestre povjeravaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner djeca plaše zbog anksioznosti

27-godišnja Kendall otkrila je Scottu kako se bez obzira na status najplaćenije manekenke na svijetu i uspješnom ljubavnom životu, osjeća “gore no ikad”.

Kendall se godina bori s tjeskobom, a u posljednje se vrijeme stanje pogoršava zbog čega smatra da nije spremna postati majkom.

“To je jedan od razloga zašto se zapravo bojim imati djecu.”, izjavila je.

PROČITAJTE: Travis Barker – Od pobjednika na pozornici do supruga Kourtney Kardashian 

40-godišnji Scott Disick koji s Kourtney Kardashian ima troje djece, Masona, Penelope i Regin pokušao je ohrabriti Kendall, ali i pokazati suosjećanje.

“To nije razlog da nemaš djecu, ali to je zastrašujuće”, kaže Scott. Kendall priznaje da joj je “najstrašniji dio” ideja da bi njezina tjeskoba mogla postati još gora kako stari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Slavna manekenka otkrila je i kako je već s 8 godina počela osjećati tjeskobu no tada se o takvim stvarima još nije toliko raspravljalo pa je tek kasnije doznala o čemu je riječ.

Za Kendall Jenner djeca još nisu opcija

Kendall Jenner u vezi je s velikom hip hop zvijezdom Bad Bunnyjem već nekoliko mjeseci no nije poznato jesu li razgovarali o djecu i sličnim temama.

Oboje su na vrhuncu karijere, a zajedno su već dobili i unosnu kampanju za modnu kuću Louis Vuitton.

Kendall Jenner djeca

druge vijesti