HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sve mame tinejdžera dobro poznaju onaj slatko gorki osjećaj koji ih prožme pri svakoj situaciji u kojoj još jednom shvaćaju da njihov dječak više nije mali dečko već mladi muškarac. Sin Bojane Gregorić Vejzović već ima 17 godina i polako stasa u muškarca, a mama glumica često ne može vjerovati kako je vrijeme proletjelo.

Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu se pohvalila fotografijom sina i otkrila situaciju u kojoj će se prepoznati brojni roditelji.

Sin Bojane Gregorić Vejzović iznenađuje mamu ritualima

17- godišnji Raul Vejzović starije je dijete Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića, a par ima i kćer Zoe. 

Na fotografiji koju je objavila naša poznata glumica, njezin sin Raul obavlja tipično mušku aktivnost, brije se gledajući se u ogledalo, a mama koja je snimila odličnu fotku s lica ne može maknuti izraz iznenađenja.

Sin Bojane Vejzović

Vrijeme leti, kako kaže Balašević: “…al to mu je manir…” i dječaci postaju mladići!”, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju, a njezine brojne obožavateljice složile su se i pridružile nostalgičnim komentarima.

Sin Bojane Gregorić Vejzović ime je dobio po kiparu

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović među poznatim su Hrvatima koji su odabrali strana imena za svoju djecu, a glumica je jednom prigodom objasnila kako su izabrali imena Raul i Zoe.

PROČITAJTE: Sa simpatičnim mukama Saše Lozara poistovjetit će se mnogi roditelji tinejdžerica

Sin Bojane Gregorić Vejzović ime je dobio po kiparu Raulu Goldoniju, a Zoe po jednoj glumičinoj prijateljici.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, kraljevskih dvora, serija, filmova, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti