HELLO
Domagoj Kukec

Severina u Maroku provodi najbolje vrijeme.

Već par dana naša slavna pjevačica javlja se fanovima na Instagramu, a njima je za oko zapela osoba koja je s njom na ovom egzotičnom mjestu.

Severina u Maroku

Severina u Maroku u društvu Mije Popović

Severina u Maroku

Najveća regionalna zvijezda je objavila fotke nastale za vrijeme razgledavanja grada Marakeša u Maroku, a na njima je veselo pozirala u društvu nećakinje Mije Popović.

Severina u Maroku

“Večera s mojom ljubavi”, napisala je zvijezda u opisu fotke. Mia Popović je inače kći Severinine sestre Marijane Vučković-Popović, a koliko su pjevačica i nećakinja bliske svjedoče i brojne zajedničke fotografije.

U videu objavljenom na Instagramu, Severina šeće prostorijama predivnog egzotičnog hotela. Pjevačica je odjenula predivnu crnu haljinu s cvjetnim motivima, a u opisu je napisala “Kao Hurem”, aludirajući na svoju megapopularnu pjesmu Hurem i hit seriju Sulejman Veličanstveni u kojoj se prikazuje život fatalne Hurem.

PROČITAJTE: Poznata američka pjevačica pjeva Severinine hitove

Video je, kao i uvijek kada je u pitanju Severina, oduševio fanove. “Najdivnija”, “Božanstvena”, “Ja sam bila u 5. mjesecu u predivnom Marakešu. Jednu večer smo išli u Buddhabar i najveće iznenađenje je bilo kad sam shvatila da svira pjesma Bože Vreće, Pandora. Srce je bilo kao kuća veliko”, samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024