HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sada, kad je stigla jesen, pojam Pumpkin Spice ponovno iskače sa svakog ugla. Posebno je popularan na TikToku i to ne samo kad je o slavnom Starbucksovom napitku riječ.  Najpopularniji make up na TikToku usko je povezan s popularnom kavicom s bundevom i cimetom, a kreiran je s idejom da podsjeća na boje jeseni i osnovnih sastojaka koji se nalaze u Starbucksovom hitu.

Pumpkin Spice šminka popularnija je no ikad!

Najpopularniji make up na TikToku ima neočekivan broj pregleda

Vjerovali ili ne, hashtag #pumpkinspicemakeup je prikupio više od sedam milijuna pregleda na TikToku, a vrhunski kreatori poput Meredith Duxbury, Victorije Lyn i Alisse Janay kreirali su neke od najboljih tutorijala vezanih za trend šminkanja u bojama jeseni.

“Šminka sa začinima od bundeve uključuje tople tonove, monokromatska je i zadimljena, baš poput ugodne vatre uz koju se želite ušuškati dok u rukama držite tu toplu šalicu začina od bundeve”, govori Greenberg.

Proteklih godina jesenski trendovi šminke obično su se vrtjeli oko mat izgleda, a šminka sa začinima bundeve i donosi bogat sjaj na licu.

Kako rekreirati najpopularniji make up na TikToku?

Prvo se pobrinite za svjež, zdrav i blistav izgled kože uz pomoć hidratantnih pudera i highlightera, a zatim krenite nanositi boje u stilu Pumpkin spice.

Monokromatska priroda trenda počinje odabirom istih tonova na očima, usnama i obrazima. “Razmislite o smeđim, hrđastim, narančastim ili brončanim nijansama”, govori Greenberg.

Odaberite na Instagramu ili TikToku fotografiju za inspiraciju i bacite se na posao!

 

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024