HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Russell Brand se nedavno našao u središtu pozornosti zbog ozbiljnih optužbi za seksualni napad i silovanje nakon istrage Sunday Timesa i Channel 4. Ovaj 48-godišnjak je otišao na svoj YouTube kanal kako bi demantirao sve optužbe, a kanal je od tada demonetiziran i čini se da je video snimljen u njegovoj privatnoj kući. Kuća Russella Branda odiše luksuzom. Komičar dijeli dom sa suprugom Laurom i njihovo dvoje djece, a evo što sve trebate znati o njegovoj kući.

Kuća Russella Branda ima kino i bazen

Kuću je zvijezda kupila 2016. godine i platila ju je iznenađujućih 3,3 milijuna funti. Izvješća govore da je Russell Brand kuću renovirao, dodavši joj kino i bazen.

Ispred kuće Russell Brand ima veliki prostor za drva, što ukazuje na to da u kući postoje otvoreni kamini, što je česta karakteristika tradicionalnih domova.

kuća Russella Branda

Tijekom jednog tečaja joge, tata dvoje djece otkrio je prostor u kući s izloženim gredama, rustikalnim zidovima od opeke i drvenim podovima.

Sesija zvučne kupke s velikim gongom omogućila je Russellu da nam pruži još jedan pogled na svoju privatnu kuću, u kojoj jedna od soba ima obojene podove i veliki tepih s paisley uzorkom. Kuća Russella Branda ima i dio s ukrasnim prozorima.

Komičar je već prodao nekretninu i zaradio golem iznos

Prije ove kuće u prirodi, komičar je posjedovao nekretninu u Hampsteadu, koju je prodao 2010. godine i zaradio lijepih 2,3 milijuna funti. Mirror izvještava da komičar i dalje posjeduje nekretninu u Hollywood Hillsu vrijednu impresivnih 3 milijuna dolara (2,4 milijuna funti), koju je kupio 2020. godine. Vjeruje se da ima 2 700 četvornih metara, a dizajnirana je u španjolskom stilu.

Russellova supruga Laura Brand, rođena kao Laura Gallacher, kći je golfera Bernarda Gallachera i sestra sportske komentatorice Kirsty Gallacher.

Laura je autorica knjige The Joy Journal koju je objavila 2020. godine. Par se vjenčao 2017. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Mabel i Peggy, koje su rođene 2016. i 2018. godine. Laura je ponovno trudna, a njihovo treće dijete trebalo bi doći na svijet prije kraja godine.

kuća Russella Branda

prijašnja kuća Russella Branda u kojoj je navodno silovao ženuINSTAGRAM.COM/RUSSELLBRAND

Bivša supruga Russella Branda, Katy Perry je u nedavno objavila Instagram post, ali u njemu nije bilo nikakvih referencija na optužbe, i ostala je nijema o toj temi. Prije toga je, u prošlim intervjuima, nagovještavala da zna “istinu” o Russellu, ali nikad nije bilo razjasnila što točno pod time misli.

druge vijesti