HELLO
Domagoj Kukec

Sarah Jessica Parker zauvijek će biti povezana sa svojim likom Carrie Bradshaw – barem kad je u pitanju moda. I dok je glumica godinama tvrdila da nije nimalo poput Carrie Bradshaw, ne možete poreći da je njihov stil vrlo sličan.

outfit Sarah Jessice Parker

U srijedu je prisustvovala ljetnoj zabavi ATG u Kensington Palace u Londonu zajedno sa svojim suprugom Matthewom Broderickom, noseći zelenu haljinu s visokim prorezom, dekolteom i rukavima u stilu plašta.

Outfit Sare Jessice Parker izgleda kao modni odabir Carrie

outfit Sarah Jessice Parker

Haljinu je uparila sa šljokičastom torbicom koju bi Carrie obožavala, kao i s parom cipela koje vjerojatno već ima u svom ormaru na West Villageu. Metalik plave cipele imale su visoku potpeticu i kristalima ukrašenu kopču na traci preko prstiju koji se slagao sa sjajnim narukvicama. Duga plava kosa bila joj je puštena u mekim valovima s razdjeljkom po sredini, usne je naglasila ružičastim ružem.

outfit Sarah Jessice Parker

Unatoč njihovom neodvojivom stilu, glumica je ranije tvrdila da je “totalno drugačija” od svojeg lika iz serije “Seks i grad” tijekom intervjua za Wall Street Journal 2016. godine.
“Ljudi vjerojatno ne shvaćaju da je Carrie Bradshaw bila totalno različita od mene, od onoga tko sam bila, od onoga tko i dalje jesam”, rekla je.

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024