HELLO
Domagoj Kukec

Brak Johna Legenda i Chrissy Teigen oduvijek je bio inspiracija mnogima zbog njihove romantične ljubavi i trajne sreće. John Legend (44) i Chrissy Teigen (37) proslavili su desetu godišnjicu braka obnovom svojih bračnih zavjeta na jezeru Como u Italiji, istom mjestu gdje su se vjenčali. Par je organizirao romantično slavlje koje je uključivalo obitelj i prijatelje.

brak Johna Legenda

Obnavljanje zavjeta započelo je ručkom u Villi Pizzo, istom mjestu gdje su se vjenčali prije deset godina. John Legend i Chrissy Teigen stigli su brodom, a potom su se obratili svojim uzvanicima s balkona. Slavlje je bilo ispunjeno romansom, a izvor je opisao kako su John Legend i Chrissy Teigen izgledali sretno i zaljubljeno.

Brak Johna Legenda primjer je sretnog braka

Tijekom dana, par je obnovio svoje zavjete, a nakon večere, John Legend je održao kratak govor. Uzvanici su uživali u glazbi, piću i vrhunskoj hrani koja je bila poslužena uz jezero. Ceremonija je uključivala cvijeće i lijepe dekoracije.

brak Johna Legenda

Chrissy Teigen i John Legend su se upoznali 2006. na snimanju spota za Johnovu pjesmu ‘Stereo’ i već tada su posjetili jezero Como. To je mjesto koje je oblikovalo njihove uspomene i gdje je Chrissy shvatila da želi provesti svoj život s Johnom. Par se vjenčao 2013. godine, najprije u vijećnici u New Yorku, a potom i na jezeru Como.

brak Johna Legenda

Danas imaju četvero djece – Lunu Simone (7), Milesa Theodora (5), devetomjesečnu Esti Maxine i dvomjesečnog Wrena Alexandera. Brak Johna Legenda s Chrissy Teigen predstavlja primjer uspješne i sretne partnerske veze koja traje godinama.

druge vijesti