HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bivša manekenka, a današnja dizajnerica nakita Anita Dujić i njezin suprug Duncan Broadfoot krstili su svoju kćerkicu u Trogiru.

Djevojčica upečatljiva imena Ella Sky krštena je na predivan sunčan dan, a njezini roditelji i starija sestra Lily nisu mogli sakriti sreću i ponos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Kći Anite Dujić krštena je u preslatkoj bijeloj haljinici

Kako nalaže tradicija, i malena Ella Sky krštena je u bijeloj haljinici, a mama poznata po istančanom ukusu, za ovaj je posebni dan odabrala lijepu haljinicu s detaljima od čipke i volanima na rukavima.

kći Anite Djić

Bijelim haljinama malenu Ellu Sky stilski su popratile mama i sestrica: dok je Anita blistala  čipkastoj haljini modnog dvojca ELFS, njezina je starija kći izgledala ljupko u prozračnoj bijeloj haljini s volanima.

Anita i Lily uskladile su se i istim sunčanim naočalama s bijelim mačkastim okvirima, a dok je petogodišnja djevojčica nosila bijele sandale sa zanimljivim cvjetnim detaljima, poznata mama obula je zelene sandale s remenčićima i potpeticom srednje visine.

kći Anite Djić

Tata Duncan za krštenje svoje druge kćeri odabrao je bež hlače, svjetloplavu košulju s kratkim rukavima i bijele tenisice.

Druga kći Anite Dujić na svijet je stigla u travnju

Malena Ella Sky rođenja je 10. 4. 2023. godine, a u obitelj je stigla tri godine nakon vjenčanja svojih roditelja.

Anita i Duncan upoznali su se na Visu na snimanju filma “Mama Mia 2”, a ubrzo nakon što su se zaljubili dobili su kćerkicu Lily.

Premda su planirali vjenčanje u Zagrebu, pred oltar su stali 2020. godine u Glasgowu. Anita je blistala u elegantnoj kreaciji mostarske dizajnerice Sanje Dujmović, vlasnice brenda La jupe dok je Duncan nosio tradicionalni kilt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024