HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad je na početku svog spektakularnog nastupa na Super Bowlu u veljači ove godine Rihanna otkrila da je trudna, svi su bili u šoku.

Pjevačica i njezin partner A$AP Rocky, u svibnju 2022. dočekali su svog prvog sina, a već u veljači 2023. Rihanna je ponovno imala pozamašan trudnički trbuščić.

Ipak par je od javnosti uspio sakriti predviđen termin rođenja drugog djeteta, a čini se da su od medija tjednima uspješno skrivali i da je beba broj dva stigla na svijet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna rodila: sad je i potvrđeno

Premda se već tjednima nagađa da je pjevačica poznata po hitovima kao što su “Rude Boy”, “Work” i “We Found Love” rodila svoje drugo dijete, izvor blizak pjevačici tek je sada potvrdio za TMZ da je to točno.

Rihanna je navodno rodila drugo dijete u velikoj tajnosti 3. kolovoza 2023. u Los Angelesu, a izvor kaže da je riječ o još jednom sinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna i reper A$AP Rocky u vezi su od 2020. godine, a prije toga su godinama bili dobri prijatelji. Slavni reper više je puta ispričao kako je godinama bio zaljubljen u pjevačicu, no ona nije bila zainteresirana za romansu.

Rihanna rodila drugog sina i nastavila tradiciju

Čini se da se i slavnoj pjevačici sviđa ideja koju je izvela Kris Jenner u svojoj obitelji, a i koja je jako popularna u Americi.

Ako je vjerovati izvorima, ime druge bebe poznate pjevačice s Barbadosa također počinje na R, baš kao i samoj Rihanni i prvorođenom sinu Rzi, ali i ocu djece čije je pravo ime Rakim Mayers.

Maleni Rza ime je dobio po slavnom reperu iz kultne grupe Wu-Tang Clan. Baš nas zanima jesu li Rihanna i A$AP Rocky i ime za drugog sina potražili među hip hop legendama!

Rihanna rodila drugo dijete

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024