HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska pjevačica i članica grupe Feminem, Pamela Ramljak na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz čarobne Opatije.

43-godišnja pjevačica, koja ljeto provodi sa suprugom Mladenom Salajsterom, kćerkicom Marijom i sinom Antunom, ovog ljeta obožava modne kombinacije u crnoj, bijeloj i crvenoj boji, a za Opatiju je pripremila posebnu haljinu asimetričnog kroja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pamela Ramljak oduševila fanove haljinom koja privlači poglede

“Let’s go party”, napisala je Pamela Ramljak uz niz fotografija na kojima u Opatiji pozira u atraktivnom večernjem outfitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Crno bijela haljina bez rukava, s dugačkim stražnjim i kratkim prednjim dijelom otkrila je fantastičnu figuru vitke pjevačice koja je od samog starta karijere pri svakom pojavljivanju u javnosti pomno dotjerana i u top formi.

Pamela Ramljak

Fotografija je privukla brojne oduševljene kometare i lajkove fanova koje oduševljava stil pjevačice rođene u Čapljini.

Pamela Ramljak efektnim sandalama zaokružila glamurozni look

Ženstvenu haljinu Pamela je iskombinirala s decentnim zlatnim nakitom i zanimljivim bijelim sandalama sa zlatnim detaljima.

Pamela Ramljak

Sandale Pamele Ramljak potpisuje modni brend Cloud 9, a premda na prvu izgledaju kao da su stvorene samo za slikanje, zahvaljujući udobnoj peti, u njima je lako proplesati cijelu noć. A vjerujemo da je upravo to Pamela i napravila.

Pamela Ramljak

Pamela Ramljak i ekonomist Mladen vjenčali su se 16. studenoga 2013. u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Zagrebu u društvu obitelji i prijatelja, a u braku su dobili dvoje djece. S Instagram profila poznate mame, jasno je koliko uživa u idiličnim obiteljskim trenucima ljeta 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Kako vam se sviđa ovaj look?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, mode, ljepote, filmova, serija, glazbe i putovanja, čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti