HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Do not disturb”, napisala je hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović uz fotografiju koja je na njezinom Instagram profilu izazvala oduševljenje.


Slavna filmska, televizijska i kazališna glumica, godišnji je odmor započela u čarobnom Dubrovniku, a sada se odmara na Pelješcu gdje privlači poglede svojom elegantnom pojavom.

Bojana Gregorić u bikiniju plave boje izgleda fantastično

Nakon što je oduševila fanove fotografijom na kojom odjevena u crni kupaći kostim baca loptu prema košu, Bojana Gregorić Vejzović još je jednom razveselila fanove prizorom sa svog ljetovanja.

Odjevena u dvodijelni kupaći kostim plave boje, ispružila se na zidiću i pokazala fenomenalnu figuru koja je ostala jednaka kao i kad je započinjala karijeru.

51-godišnja Bojana Gregorić Vejzović završila je klasičnu baletnu školu u Zagrebu, a tijekom cijelog života zadržala je navike prave balerine kad je briga o tijelu u pitanju.

Bojana Gregorić u bikiniju očarala fanove na Instagramu

Obožavatelji cijenjene glumice oduševili su se kad su vidjeli najnoviju Bojaninu fotografiju te krenuli nizati komplimente, a njezina prijateljica Ana Gruica napisala je: “Kad narastem bit ću Bojana”.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, mode, ljepote, glazbe, serija, putovanja i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti