HELLO
Domagoj Kukec

Jennifer Lopez podigla je modni standard na novu razinu kada je u utorak posjetila teretanu u Hamptonu, kombinirajući svoju ležernu sportsku odjeću s rijetkom Hermès Himalayan Birkin torbom.

trening Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nosila je majicu i plave tajice Niyama Sol’s Dip Dye, te bijele tenisice. U svoj sportski look uključila je luksuznu dizajnersku torbu.

Trening Jennifer Lopez uz skupocjenu Birkin torbu

Torba je jedna od najtraženijih (i najskupljih) na svijetu, a verzije od krokodilske kože se preprodaju za 200 000 dolara i više.

Verzija ove rijetke torbe ukrašena dijamantima također je postigla izuzetno visoke cijene na aukcijama tijekom godina, a aukcijska kuća Christie’s prodala je Himalayan Birkin s 18-karatnim bijelim zlatom i dijamantnim ukrasom za nevjerojatnih 380 000 dolara 2017. godine.

trening Jennifer Lopez

Osim skupe torbe, pjevačica i glumica Jennifer Lopez nosila je još jedan upečatljiv modni dodatak – pod rukom je držala jednu od svojih omiljenih blistavih šalica, a u drugoj bocu s vodom.

Prvi put Jennifer Lopez je nosila ovu traženu Birkin torbu 2019. godine dok je bila zaručena za Alexa Rodrigueza, i od tada je nekoliko puta išla s njom u teretanu.

Trening Jennifer Lopez i luksuzne nezaboravne torbe

Ova Birkin torba, koju posjeduju i Victoria Beckham i Kim Kardashian, nazvana je po planinama Himalaja i načinu na koji se boje stapaju jedna s drugom.

“Sivi tonovi prelaze u biserno bijele, a to podsjeća na veličanstvene Himalaje prekrivene snijegom”, piše aukcijska kuća Christie’s na svojoj web stranici, dodajući da “proces bojenja zahtijeva mnogo vremena i znatno je teži kako tonovi postaju svjetliji – da bi se stvorila besprijekorna bijela boja snijega i nijanse sive, potrebno je veliko umijeće i dobro oko.”

trening Jennifer Lopez

Ova Birkinica nije jedina Hermès torba koju je J. Lo nosila u teretanu – nosila je svoju jarko žutu Kelly torbu 2018. godine i druge jednobojne Birkin torbe tijekom godina.

Tko treba torbu za teretanu kad imate Birkinicu?

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024