Čuvena modna kuća zadužena je za fantastične kostime u filmu Barbie

Chanel i Barbie ušli su u suradnju kako bi Margot Robbie u hitu ljeta zasjala u najboljim kombinacijama.

24 srpnja 2023

chanel barbie
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Modna kuća Chanel surađivala je na jednom od najiščekivanijih filmova ljeta – Barbie, s ambasadoricom brenda Margot Robbie u glavnoj ulozi globalne ikone.

Margot Robbie je presretna što surađuju Chanel i Barbie

Film, koji je režirala i napisala za Oscara nominirana Greta Gerwig, otkriva da živjeti u Barbielandu znači biti savršeno biće na savršenom mjestu… osim ako imate egzistencijalnu krizu. Ili ste Ken.

Kroz povijest kinematografije, Chanel je bio omiljeni suradnik mnogima. U našem najnovijem partnerstvu Chanel je ponosno radio s kreativcima koji stoje iza brenda Barbie na realizaciji nekoliko kostima za Margot Robbie, kao i na skijaškome odijelu za lik Kena, kojega glumi Ryan Gosling.

U intervjuu iz lipnja ove godine, glavna glumica i producentica filma Margot Robbie otkrila je da ćete u Barbie: „Primijetiti puno Chanela, Chanel Barbike! U filmu nosim sjajnu Chanel odjeću. Mentalitet Barbie je da ona sve dodatke – tu je uvijek šešir ili mašna i naušnice i nakit. Nakit je velik na način na koji bi bio na lutki: velike ogrlice i naušnice. Šeširi nikad nisu zaštita od sunca, oni su samo još jedan dodatak, uz torbe i cipele i sve to! Bilo je stvarno zabavno.”

Na ekranu će se vidjeti pet silueta koje je dizajnirala Virginie Viard, zajedno s prošivenim torbama, uključujući onu u obliku srca i s dodacima (zaštitne naočale iz kolekcije COCO NEIGE, holografske manšete i bižuterija, šeširi iz Maison Michel) koje stavlja na raspolaganje kuća Chanel.

Chanel i Barbie donose pet kombinacija u različitim nijansama ružičaste

Kostimografkinja filma, oskarovka, dizajnerica i prijateljica kuće Chanel, Jacqueline Durran, dobila je na izbor odjeću u različitim nijansama ružičaste iz kolekcija Ready-to-Wear, COCO BEACH i COCO NEIGE koje je dizajnirala Virginie Viard.

Pet predstavljenih silueta – tri odijela, skijaško odijelo i haljina – odabrano je da istakne lik Barbie dok se kreće kroz svoje putovanje u filmu.

druge vijesti