HELLO
Domagoj Kukec

Rihanna nastavlja privlačiti poglede svojim trudničkim stilom.

Slavna pjevačica Rihanna izgledala je besprijekorno kada je stigla ju svoj omiljeni restoran u Los Angelesu, Georgio Baldi.

Trudna Rihanna sa svojim sinom stigla u talijanski restoran

Rihanna je bila sa svojim sinom RZA Athelston Mayersom, a nosila je crop top, traperice svijetle boje i kaput do poda s otisnutim novčanicama od sto dolara.

Rihanna je upotpunila svoj izgled crnim čizmama, srebrnom ogrlicom i kosom upletenom u pletenice.

trudna Rihanna

Rihanna je pokazala svoj trudnički trbuščić dok je ulazila u talijanski restoran u Santa Monici s jednogodišnjem sinom u naručju.

Njezin mališan također je bio stilski odjeven u traperice i usklađenu traper jaknu. Međutim, izgledalo je da spava dok je ponosna mama nosila njegove crne tenisice u ruci.

Rihanna i njezin dečko, reper A$AP Rocky započeli su vezu 2020. godine.

Objavili su da očekuju svoje prvo dijete u siječnju 2022. godine i dočekali su RZA-u u svibnju iste godine.

Rihanna je potom iznenadila fanove tijekom svoje Super Bowl izvedbe u veljači kada je otkrila da je ponovno trudna.

Rihanna je izjavila da joj je majčinstvo u potpunosti promijenilo život.

“Ne sjećate se života prije, to je najluđa stvar od svega”, izjavila je Rihanna.

“Pokušavate se sjetiti. Postoje fotografije života prije – ali osjećaj, želje, stvari koje volite, jednostavno se s time ne poistovjećujete jer si mentalno ne dopuštate da idete toliko daleko”, rekla je Rihanna.

Trudna Rihanna u vezi je sa slavnim reperom

Rihanna, čije je pravo ime Robyn Fenty, rekla je da su prvi mjeseci nakon što su ona i reper A$AP Rocky postali roditelji bili kao vožnja na rolerkosteru.

“Od jedne osobe postala sam dvije. Ulaziš u bolnicu kao par i izlaziš kao obitelj od troje. To je ludo”, rekla je Rihanna.

Nedavno je slavni par potaknuo spekulacije o vjenčanju kada je Rihanna podijelila fotografije s Met Gale 2023.

trudna Rihanna

“Shoutoutz 2 the bridal party…. here come de bride #idoKARL#METgala2023”, napisala je u svom postu na Instagramu u svibnju.

A$AP Rocky otkrio je i da Rihannu naziva “suprugom”.

“Želio bih posvetiti ovu pjesmu svojoj prekrasnoj supruzi koja je ovdje!”, rekao je A$AP Rocky, pravog imena Rakim Mayers, publici na svom koncertu na Cannes Lions Festivalu 2023.

Unatoč tome, ni jedno od njih nije se izjasnilo o tim špekulacijama, niti ima dokaza da su se tajno vjenčali.

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024