HELLO
Domagoj Kukec

Bivši nogometaš Peter Crouch podijelio je na podcastu Alana Carra “Life’s A Beach” zanimljiv trenutak u kojem ga je Madonnin sigurnosni tim odbio kada je priupitao može li se fotografirati s njom.

Madonna odbila fotografiranje jer ne voli biti ometana

Peter Crouch tvrdi da ga je Madonnina ekipa odbila nakon slučajnog susreta u inozemstvu.

Madonna odbila

42-godišnji bivši napadač Liverpoola Peter Crouch bio je oduševljen kad je primijetio Madonnu u restoranu u Miamiju, ali navodno mu je njezin tim odlučno rekao da Madonna ne voli kad je ometaju.

Taj neugodan trenutak postao je poznat tijekom živahnog u kojem su detaljno opisani najupečatljiviji trenuci putovanja koje je podijelio sa svojom suprugom Abbey Clancy.

“Bio sam s društvom u restoranu i vidio sam da sjedimo jedno nasuprot drugome”, Peter Crouch uzbudljivo je ispričao Alanu Carru.

Madonna odbila

Mislio je da ima šansu kad je primijetio da je “cijela njezina sigurnosna ekipa” istovremeno otišla na WC s njim, ali se iznenadio kad je shvatio da su oni zapravo bili zainteresirani za selfie s njim.

Nogometna legenda tvrdi da je proveo “pola sata” zabavljajući ih, fotografirajući se s njima, a čak je poslao video sinu jednog od muškaraca, na svaki njihov zahtjev odgovorio je “Da, nema problema”.

Madonna odbila nogometaša, a on je zabavljao njezin tim

“Proveo sam mnogo vremena s njima, a onda sam ih upitao, ‘Mogu li se fotografirati s Madonnom?'” prisjetio se nogometaš.

Međutim, navodno su mu odgovorili: “Ne, ona ne voli da je ometaju”, što ga je duboko razočaralo, iako je priznao: Činila se simpatičnom!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Abbey Clancy i Peter Crouch podijelili su i svoje iskustvo s najneobičnijim jelima koja su kušali na putovanjima, nakon što ih je Alan Carr upitao što je najgore što su stavili u usta.

Dok je Peter Crouch priznao da je on skloniji avanturama i da rado konzumira francuske delikatese poput žabljih krakova i puževa, Abbey Clancy je bila zgrožena samom idejom.

Abbey Clancy rekla je da “voli žabe” i čak ima vlastite žablje ličinke kod kuće, ali da se nikada ne bi mogla prisiliti pojesti jednu.

“Ne želim da umru!” izjavila je, priznajući da svakodnevno hrani svoje ličinke posebnom mješavinom hrane.

U drugom nedavnom intervjuu o kućnim ljubimcima, Abbey Clancy priznala je da ima problema s disciplinom jednog od pasa koje par ima. U školi njezine djece postoji godišnji događaj “Blagoslov kućnih ljubimaca”, kada svi učenici dovedu svoje voljene životinje da prime tzv. blagoslov svetog Franje. Međutim, njezin razigrani pas nije želio biti poslušan za tijekom te svečanosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

“Od stotina pasa, samo je naš pas bio nestašan. Osjećamo se kao da ljudi komentiraju: ‘Pogledajte ih. Bivši nogometaš, glupača od manekenke… ne mogu ni psa kontrolirati!'”, zabrinuto je izjavila u jednoj epizodi podcasta “The Therapy Couch”.

Peter Crouch se umiješao: “Ali kako se pas ponašao kad sam ja došao?” na što mu je Abbey Clancy odgovorila: “Zato što si ti njegov gospodar! Ti potkopavaš moj utjecaj u kući!”

druge vijesti