HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Jedna od najplaćenijih mladih modela svijeta, Bella Hadid, ponovno je sama.

Nakon dvije godine veze, manekenka i influencerica generacije Z, Bella Hadid je prekinula vezu s kreativnim direktorom Marcom Kalmanom, s kojim je počela hodati 2021. godine.

Prekid Belle Hadid dogodio se u vrijeme kad su se vratili zdravstveni problemi

Izvori bliski paru kažu da su Bella Hadid i 35-godišnji Marc prekinuli na proljeće te da tu vijest nisu objavili u javnosti kako ne bi pogoršali tešku situaciju u kojoj se popularna manekenka trenutno nalazi.

Naime, Bella Hadid, baš kao i njezin brat Anwar Hadid, bivši dečko Dua Lipe, godinama se bore s posljedicama lajmske bolesti, koju je imala i njihova majka Yolanda Hadid.

Prekid Belle Hadid

Bella se na neko vrijeme povukla kako bi se posvetila svom zdravlju, piše ET Online, a ona i Marc rastali su se u prijateljskim odnosima.

“Njihova veza jednostavno se istrošila, premda su bili jako zaljubljeni. Bella se teško nosi s pritiskom slave i jednostavno treba više vremena za sebe”, otkrio je izvor.

Prekid Belle Hadid nakon dvije godine sreće

Bella Hadid i Marc Kalman prvi put su pokrenuli govorkanja na ljeto 2020., nakon što je ona prekinula strastvenu vezu s popularnim pjevačem The Weekndom, koji je najvodno bio njezina najveća ljubav.

Ipak, kao par su u javnost izašli tek na proljeće 2021. godine, kad je Bella na Instagramu napisala da radi, da je sretna i voljena.

Prekid Belle Hadid

U vrijeme njihove veze Bella Hadid odlučila se na odvikavanje od poroka pa je nedavno objavila kako slavi pet mjeseci bez alkohola, no čini se da još nije spremna za ozbiljniju vezu kojoj se nadao devet godina stariji Marc.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, kraljevskih dvora, putovanja, serija i filmova, koje vam donosi Hello! Croatia, čitajte ovdje!

druge vijesti