HELLO
Domagoj Kukec

Kevin Costner tvrdi da ga njegova bivša žena želi “izmusti” nakon razvoda. Bivša supruga podiže gotovinu kreditnim karticama osoblja koje vodi obiteljsku kuću.

Kevinov odvjetnik vjeruje da postoje dokazi da je skovala ovaj plan prije podnošenja zahtjeva za razvod.

Bivša supruga Kevina Costnera navodno planirala otimačinu prije razvoda

Glumac Kevin Costner podnio je pravne dokumente u kojima tvrdi da je sada već bivša supruga, Christine Baumgartner, “pokazala uznemirujuću sklonost u posljednjih nekoliko mjeseci, i prije i nakon rastave, da otme imovinu bez njegovog znanja ili pristanka, pogotovo otkad je pokrenut ovaj slučaj.”

supruga Kevina Costnera

Novi dokumenti pokazuju da je Christine Baumgartner odvjetniku za kaznena pitanja u Los Angelesu platila 25 000 dolara iz Kevinovih imovinskih fondova, bez njegova znanja.

Dokumenti također pokazuju da je svoju odvjetnicu za razvode, Susan Wiesner, platila “kreditnom karticom zaposlenika koja se tradicionalno koristi za kućne troškove obitelji Costner”.

Costnerov odvjetnik tvrdi i da je Christine Baumgartner uzimala predujmove u gotovini na raznim kreditnim karticama koje nisu bile izdane na njezino ime nego na ime nekoga od članova kućnog osoblja.

supruga Kevina Costnera

Također, prije nego što su se razveli, Christine Baumgartner kupila je skupo vozilo. To je neobično s obzirom na to dsa su uvijek iznajmljivali automobile, nisu ih kupovali. Prema predbračnom ugovoru, dopušteno joj je uzeti osobno vozilo sa sobom.

Optužba u vezi s automobilom je znakovita, jer Kevinov odvjetnik kaže da je to dokaz da je ona “planirala svoj odlazak mnogo prije nego što je rekla Kevinu Costneru da se želi rastati.

Uz automobil, bivša supruga Kevina Costnera planira uzeti i umjetnička djela te kućanske potrepštine

Podnesak uključuje popis kućanskih potrepština koje Christine planira ponijeti sa sobom – sve od umjetničkih djela do lonaca i tava, ali Kevinov odvjetnik podsjeća: “Ona ima dovoljno novca da kupi namještaj, lonce i tave i posuđe”. Kevin Costner već je bivšoj supruzi platio jednokratni iznos od 1,5 milijuna dolara.

supruga Kevina Costnera

Prema novim dokumentima, Kevinov odvjetnik je tražio od Christine Baumgartner da potpiše sporazum prema kojem, prije nego što ode, neće uzimati stvari iz rezidencije bez dozvole, no ona ga je odbila potpisati.

Dokumenti koje je podnio Kevinov odvjetnik kažu da se Kevin Costner slaže s time da Christine Baumgartner uzme svoju imovinu iz obiteljske kuće, a kuću mora napustiti do kraja srpnja. Čak joj je spreman dopustiti da uzme i druge stvari, sve dok se oko toga dogovore.

druge vijesti