HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mladi francuski košarkaš Victor Wembanyama (19) preko noći je postao velika zvijezda i najiščekivaniji NBA igrač posljednjih desetljeća.

No ovo nije sportska rubrika i 226 centimetara visoki Francuz zanimljiv nam je zbog druge stvari – kada ga je Britney Spears (41) prije nekoliko dana ugledala i pokušala pozdraviti, njegovo je osiguranje grubo reagiralo te je zaštitar slavnog košarkaša čak i ošamario pjevačicu, što se nije previše svidjelo njezinim fanovima.

Fanovi Britney Spears sprdaju se s košarkašem nakon lošeg debija

Wembanyama je jučer debitirao za svoj novi klub, San Antonio Spurse u utakmici ljetne NBA lige, a baš i nije oduševio, s obzirom na učinak od svega devet poena i osam skokova.

To je bilo dovoljno da se fanovi Britney počnu sprdati s košarkašem i tvrditi da je postao uklet zbog sramotnog poteza svoga osiguranja.

Jedan obožavatelj objavio je staru snimku pjevačice kako igra košarku tijekom gostovanja u “The Ellen DeGeneres Showu” ranih 2000-ih, u kojem se vidi pop zvijezda kako pogađa koš u štiklama i trapericama.

Britney pogađa u štiklama, vodi bilješke, Victor Wembanyama“, napisao je korisnik Twittera.

Drugi je objavio fotografiju pjevačice u njezinom starom srednjoškolskom košarkaškom dresu uz sliku kako igra u košarkaškoj utakmici slavnih osoba i napisao je: “Retweetaj ako misliš da bi Britney Spears mogla pobijediti Victora Wembanyamu u igri 1 na 1“.

Ova objava dobila je više od 1000 retweetova i više od 3600 “lajkova”.

Treći obožavatelj dodao je na Twitteru: “Victor Wembanyama, hodajuća grančica, odigrao je loše i njegova je reakcija neprocjenjiva. Britney vudu je stvaran”.

Poznata sportska stranica Barstool Sports se čak pridružila trolanju, tvitajući: “Je li Britney proklela Wembanyamu ili je on jednostavno loš?“.

Fanovi Britney Spears ljutiti su zbog ponašanja košarkaševih ljudi iz osiguranja

Razočaravajući debi dolazi samo dva dana nakon što je Wembanyamin zaštitar Damian Smith ošamario Britney tijekom noćnog izlaska u Las Vegasu.

šamarelica za britney

Zaštitar košarkaša ošamario je Britney ispred restorana.FOTO: PROFIMEDIA

Pjevačica je pokušala prići košarkaškoj zvijezdi u usponu kako bi se s njim fotografirala nakon što ga je vidjela ispred poznatog celebrity okupljališta Catch, ali ju je njegov tjelohranitelj tada udario s leđa, ošamario je i srušio joj sunčane naočale.

Spears je iste večeri podnijela policijsku prijavu za fizički napad, a dan kasnije je na društvenim mrežama objavila da ju je ono što se dogodilo potpuno zateklo.

Pjevačica je rekla da je taj događaj bio “super neugodan” i napomenula da njezino osiguranje nikada nije napalo nijednog od njezinih obožavatelja tijekom godina njezine karijere.

druge vijesti