HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Taylor Swift (33) jedna je od najvećih zvijezda današnjice, ali ni ona nije jača od komunalnih propisa New Yorka.

Zgrada Taylor Swift koštala je 18 milijuna dolara

Otkako je u listopadu 2017. kupila trokatnicu u ulici Franklin u njujorškoj četvrti Tribeca za 18 milijuna dolara, Taylor Swift je kažnjena 32 puta, s ukupno 3010 dolara, jer nije održavala pločnik ispred svoje zgrade čistim, piše New York Post pozivajući se na izvore iz gradskog komunalnog redarstva.

Prema istim podacima, Taylor je od svih stanovnika svoje zgrade morala platiti najviše novca zbog kršenja gradskih propisa u posljednjih nekoliko godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Ali čak i uz procijenjenu neto vrijednost od 570 milijuna dolara i svjetske turneje o kojima treba brinuti, pop zvijezda je sa svojom vojskom odvjetnika odvojila je vrijeme i energiju kako bi se borila na sudu i uspjela je smanjiti kaznu za 200 dolara.

Između siječnja 2018. i siječnja 2023. njujorški komunalni redari kaznili su pjevačicu jer nije očistila ispred svoje zgrade, pločnik je bio prljav i smeće je nepropisno odlagano.

Tijekom godina, smeće ispred zgrade uključivalo je hrpe novina, boca i kartona, salveta i omota te “razbacani sadržaj pepeljare” i šteku cigareta, prema gradskim izvorima.

Zgrada Taylor Swift uopće nije toliko prljava, tvrde prolaznici

Njoj nije stalo do odvoza smeća“, rekao je jedan 22-godišnji prolaznik za The Post. “Mislim da je više usredotočena na svoju turneju zbog koje su svi njezini obožavatelji bankrotirali.“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Nekoliko „Swiftiesa“ s kojima je tabloid razgovarao, branilo je reputaciju svog idola, okrivljujući za gomile smeća paparazze i obožavatelje koji redovito kampiraju kako bi ugledali slavnu pjevačicu. “Vjerojatno je to zbog obožavatelja koji je čekaju i puše dok im je dosadno”, rekla je jedna obožavateljica. “Pa ona čak i ne puši!”.

David Aldea, Taylorin nekadašnji stanodavac, bio je iznenađen kada je upitan za komentar. “Cijelo je vrijeme bila savršen podstanar i bilo je lijepo s njom“, rekao je Aldea. “O njoj mogu reći samo pozitivne stvari“.

Nisam sigurna rade li komunalni redari to svima ili je ona na meti“, izjavila je jedna stanovnica Tribece.

Živim u blizini i ima drugih ljudi koji više zaslužuju da ih se kazni. I koji očito ne mijenjaju svoje ponašanje”.

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024