HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ugovor princa Harryja i Meghan Markle sa Spotifyem možda je propao, ali njihovo partnerstvo s Netflixom nije.

Harry i Meghan nastavljaju s produciranjem dokumentaraca za Netflix

Glasnogovornik Netflixa rekao je u utorak za People da streaming gigant trenutno radi na nekoliko projekata s tvrtkom Archewell Productions u vlasništvu Harryja i Meghan.

Cijenimo naše partnerstvo s Archewell Productions”, rekao je u izjavi. “‘Harry & Meghan’ bio je dosad najveći Netflixov dokumentarac, a mi ćemo nastaviti raditi zajedno na nizu projekata, uključujući nadolazeću dokumentarnu seriju ‘Heart of Invictus’.”

harry i meghan

U dokumentarcu Harry & Meghan dali su uvid u svoj privatni život.FOTO: PROFIMEDIA

Dok je “Harry & Meghan” dao uvid u odnos para s ostatkom kraljevske obitelji, “Heart of Invictus” prati skupinu sportaša koji su se natjecali u Invictus igrama princa Harryja, natjecanju za ranjeno vojno osoblje.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potpisali su petogodišnji ugovor s Netflixom 2020. – za koji se vjeruje da je vrijedan oko 100 milijuna dolara – nakon što su napustili svoje uloge starijih članova kraljevske obitelji.

Harry i Meghan razišli su se sa Spotifyem na ružan način

Otprilike u isto vrijeme potpisali su ugovor sa Spotifyem vrijedan 20 milijuna dolara, koji je raskinut početkom ovog mjeseca.

Izvor je za Post rekao da su se Spotify i Archewell “međusobno složili da se rastanu” nakon što par nije uspio ostvariti očekivane rezultate.

Iako je to značilo da Meghanin podcast, “Archetypes“, neće dobiti drugu sezonu, vjeruje se da bi se stvari mogle promijeniti ako ona dobije bolju ponudu neke druge tvrtke.

Nakon vijesti o njihovom rastanku, izvori su za Page Six rekli da je par “ispao lijen i težak“, što navodno dijele i drugi zaposlenici Spotifya.

“Prokleti prevaranti.’ To je podcast koji smo trebali pokrenuti s njima“, rekao je Bill Simmons, slavni sportski novinar koji je također potpredsjednik Spotifya.

meghan markle

Meghanin podcast Archetypes otkazan je nakon jedne sezone.FOTO: PROFIMEDIA

Ne samo da je par potencijalno izgubio milijune zbog propalog posla, nego također izgleda da su izgubili poštovanje drugih holivudskih faca.

Jeremy Zimmer, izvršni direktor United Talent Agency, jedne od najvećih holivudskih talent agencija, prošlog je tjedna na manifestaciji Canneski lav oštro proglasio Meghan Markle netalentiranom.

Ispostavilo se da Meghan Markle nije veliki audio talent ili nužno bilo kakav talent“, rekao je Zimmer za portal Semafor. “I, znate, to što ste slavni ne znači da ste izvrsni u svemu”.

druge vijesti