HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svi oni koji imaju između jedne i pet godina iskustva u kuhinji ili slastičarnici mogu se prijaviti do 2. studenog putem stranice www.raisethebaradria.com/stipendija. Radi se o potpuno pokrivenoj edukaciji koja se ne pruža svaki dan – a upravo će odabrani stipendisti imati priliku brusiti svoje vještine uz bok najvećim svjetskim chefovima i predavačima.

Kriteriji odabira nisu samo iskustvo i tehničko znanje, već i motivacija, strast te vizija budućeg razvoja. Nakon inicijalnog pregleda prijava, finaliste očekuju testiranja pred vrhunskim stručnjacima hrvatske gastronomske scene, među kojima su Hrvoje Kroflin, Marko Gajski, Igor Gudac, Bruno Vokal i Tea Mamut – imena koja već sama po sebi jamče ozbiljan standard.

Do sada je kroz Raise the Bar program prošlo 18 stipendista, a jedan od njih, Tibor Valinčić, danas stoji iza Michelinove zvjezdice restorana Dubravkin put. Prošlogodišnji dobitnici – Kate Svaguša, Rea Gabriela Vrsalović, Antonio Banovac i Jela Šaban – svoje su talente brusili na svjetskim kulinarskim akademijama i time potvrdili da je ova stipendija prava odskočna daska za globalni uspjeh.

Stipendija Raise the Bar mlade kuhare i slastičare vodi na najbolja učilišta na svijetu

Stitched Panorama

Ako imaš više od 18 godina, strast prema kuhanju ili slastičarstvu i vjeruješ da se izvrsnost gradi svakim danom, ovo je trenutak da napraviš najveći korak u svojoj karijeri.


Oznake:

akademija kuharstva alma scuola cucina budući chefovi Coca-Cola HBC Adria école ducasse edukacija kuhara edukacija slastičara edukacija u kulinarstvu gastronomija hrvatska hrvatski chefovi hrvatski kuhari hrvatski slastičari karijera kuhara karijera mladi kuhari karijera mladi slastičari karijera slastičara kulinarska akademija kulinarska edukacija kulinarska karijera kulinarska stipendija kulinarska stipendija hrvatska kulinarski izazov kulinarski profesionalci kulinarski svijet kulinarski talenti kulinarski tečaj le cordon bleu međunarodna kulinarska škola Michelin Hrvatska mladi chefovi mladi kuhari mladi slastičari mladi u ugostiteljstvu raise the bar prijava školovanje kuhara školovanje slastičara školovanje u francuskoj školovanje u italiji školovanje u londonu stipendija 2025 stipendija besplatno školovanje stipendija budućnost stipendija chefovi stipendija coca cola stipendija coca cola hbc stipendija coca cola raise the bar stipendija do 5 godina iskustva stipendija europa stipendija europa kulinarstvo stipendija gastronomija stipendija gastronomski talenti stipendija hrana stipendija hrana piće stipendija hrvatska stipendija hrvatska kuhinja stipendija hrvatski turizam stipendija inozemstvo stipendija internacionalno kulinarstvo stipendija karijera stipendija karijera ugostiteljstvo stipendija kulinarski smjer stipendija međunarodna iskustva stipendija michelin stipendija mladi profesionalci stipendija mladi ugostitelji stipendija novi chef stipendija obrazovanje stipendija perspektivni kuhari stipendija prijava do 2 studenog stipendija prijava online stipendija prilika za mlade stipendija program stipendija raise the bar stipendija raise the bar coca cola stipendija studenti kulinarstva stipendija talenti stipendija turistička scena stipendija u inozemstvu stipendija ugostiteljstvo stipendija za chefove hrvatska stipendija za edukaciju stipendija za gastronomiju stipendija za kuhare stipendija za kulinarstvo stipendija za mlade stipendija za obrazovanje stipendija za rad u gastronomiji stipendija za školovanje stipendija za slastičare stipendija za ugostiteljstvo stipendiranje kuhara stipendiranje slastičara turistička industrija hrvatska ugostiteljstvo hrvatska vrhunski chefovi

druge vijesti