Novu sezonu serije “And Just Like That” obilježile preskupe haljine

Druga sezona hit serije obećava velike modne trenutke na koje ste već navikli od ove franšize: mnoštvo dramatičnih šešira, haljina, pa čak i jednu kultnu vjenčanicu Vivienne Westwood.

25 lipnja 2023

preskupe haljine FOTO: PROFIMEDIA
HELLO
Domagoj Kukec

Zvijezde serije “And Just Like That…” Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall suočavale su se s kritikama kada je riječ o njihovom izgledu i igranju istih likova kroz desetljeća.

Kostimografi serije, Danny Santiago i Molly Rogers, sada su progovorili o kritikama.

preskupe haljine

Žene mogu nositi što god žele u bilo kojoj dobi. Mislim da ne postoji nikakvo pravilo, osim da se osjećaju dobro u onom što nose”, izjavio je kostimograf serije Danny Santiago.

“Svoje tijelo bolje upoznaješ kako stariš i osjećaš se ugodnije u određenoj odjeći. Imaš više povjerenja u sebe i nosiš stvari u kojima se osjećaš dobro”, zaključio je.

Nadodao je: “Odijevate se za sebe, a ne za druge.”

Drugu sezonu obilježile ogromne količine odjeće i preskupe haljine

@andjustlikethat

In the words of LTW: It’s not crazy. It’s Valentino.

♬ original sound – And Just Like That…

Obožavatelji su vidjeli da su glumice prihvatile svoju dob u prvoj sezoni.

“Miranda je pustila svoju prirodnu sijedu kosu, pa smo se zabavili igrajući se s tom bojom”, izjavio je Danny Santiago.

“Radimo stvari koje volimo”, rekao je Danny Santiago. “Ugađamo sebi i želimo ugoditi glumicama”, zaključio je.

preskupe haljine

No čini se da ne prihvaćaju svi promjene na isti način kao glumice. Kostimografkinja Molly Rogers izjavila je: “Sve oči uprte su u nas i svi puno osuđuju.”

“Pitam se mogu li ljudi išta danas gledati i da jednostavno uživaju u tome”, izjavila je za “E! News”.

Kostimografi serije “And Just Like That…” osvrnuli su se i na količinu odjeće koju koriste u seriji.

preskupe haljine

“Na normalnoj probi vjerojatno imamo negdje između osam do deset regala punih odjeće, trideset ili četrdeset pari cipela, te trideset ili četrdeset torbica. Nakit da i ne spominjemo, izjavio je kostimograf serije Danny Santiago za “Bazaar”.

“Zadnji iznos koji sam vidjela koliko smo odjeće posuđivali u dolarima bio je tri milijuna dolara. Ne možemo snimati ovu seriju ako ne posudimo stvari. S prosječnim TV proračunom ne možete kupiti najnoviju Bottega torbicu”, rekla je kostimografkinja serije Molly Rogers.

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024