HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na čelo kuhinje stao je chef Duje Smajo, gastronom koji iza sebe ima iskustvo u Michelinovim restoranima poput zagrebačkog Noela, The Angela at Hetton u Engleskoj te londonskog Petersham Nurseriesa. Smajo donosi jedinstvenu filozofiju – spoj mediteranske tradicije i suvremenih tehnika, uz dašak azijskog šarma. Njegov novi meni osmišljen je kao intimno putovanje kroz okuse juga, uz iznenađenja koja dolaze u obliku bunsa, gunkan zalogaja i profinjenih fermentacija.

dubrovnik

Posebno se ističe file romba u laganoj tempurom košuljici s kremastim umakom od vongola, zatim raskošni janjeći french rack s pireom od tartufa, te nenadmašna kombinacija cikle, kozjeg sira i lješnjaka koja spaja zemljanu slatkoću, svježinu i orašasti ton. U svakom tanjuru vidljiva je posvećenost – svaki sastojak ima svoje mjesto, svrhu i priču.

dubrovnik

Restoran Natali nastavlja njegovati održivu gastronomiju – sezonski meniji, poštovanje prema namirnicama i inovativni načini kako smanjiti otpad dio su filozofije koja se osjeti u svakom zalogaju.

dubrovnik

Pet stoljeća ranije, Palace Natali bio je mjesto odmora, razgovora i uživanja u ljepoti života. Danas, u istom ambijentu, užitak ima novu formu – mirnu večeru pod zvijezdama, čašu vina u ruci i okuse koji podsjećaju na najljepše trenutke iz prošlosti. U vrtu koji pamti stoljeća, restoran Natali pruža iskustvo koje ostaje zapisano u sjećanju – poput Proustovih madeleine kolačića, evocira uspomene koje želite ponovno proživjeti.

dubrovnik

A na jesen – novo poglavlje. U sklopu Good Food Festivala, 18. listopada, održat će se posebna večera “Večer s poznatim chefom” s Mariom Mandarićem. Još jedan razlog da Natali postane nezaobilazna stanica svakog istinskog hedonista.

dubrovnik


druge vijesti