HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Slavni glumac ovogodišnji Dan očeva prvi put slavi kao tata sedmero djece, no čini se da sva djeca Roberta de Nira još nisu upoznala nedavno pristiglu bebicu.

Starija djeca Roberta de Nira još nisu upoznala prinovu

72-godišnji Robert de Niro, koji je prije dva mjeseca dobio kćer Giju Virginiju s djevojkom Tiffany Chen, priznao je da se njegovih šestero starije djece još nije upoznalo sa svojom mlađom sestrom u jednom intervjuu koji je dao dok je prisustvovao Tribeca Film Festivalu u New Yorku.

Kad će se sva djeca Roberta de Nira okupiti pod istim krovom?

Na pitanje jesu li njegova starija djeca Drena (51), Raphael (46), blizanci Julian i Aaron (27), Elliot (24) i Helen (11) već upoznala Giju Virginiju, vremešni tata Robert de Niro je odgovorio:  “Ne još, ali hoće”.

Također je dodao da će ovogodišnji Dan očeva biti popunjen. “To ću vrijeme provesti s djecom i svim tim”, rekao je, nagovještavajući da bi se u raskošnoj vili koju posjeduje mogla okupiti sva djeca Roberta de Nira.

Tko je Tiffany Chen, žena s kojom je Robert de Niro dobio sedmo dijete?

Djeca Roberta de Nira, Robert de niro i Tiffany Chen

De Niro i Chen prvi su puta zajedno viđeni u javnosti u kolovozu 2021., međutim upoznali su se godinama ranije, kada je ona imala malu ulogu u De Nirovom filmu “The Intern“ iz 2015. Tiffany Chen je uspješna instruktorica kung fua i tai chija, a prema internetskim izvorima ima oko 45 godina, što je čini otprilike 35 godina mlađom od slavnoga glumca.

U filmu “The Intern“ Tiffany Chen se i pojavila kao instruktorica tai chija na čiji trening dolazi De Nirov lik. Prema podacima s njezine osobne web stranice, u mladosti se bavila i plesom te klizanjem.

druge vijesti