Trudna Rihanna zvijezda je nove kampanje brenda Louis Vuitton

Pjevačica Rihanna u drugoj trudnoći radi punom parom.

16 lipnja 2023

Trudna Rihanna INSTGARAM: @PHARRELL
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Trudna Rihanna ne usporava tempo ni u poodmakloj trudnoći.

Trudna Rihanna potpisuje ugovor za ugovorom

35-godišnja Rihanna, koja je oduševila svijet nastupom na Superbowlu, na kojem je otkrila i da je ponovno trudna, nakon rasplesanog pojavljivanja nije otputovala na Barbados kako bi uživala u posljednjim mjesecima trudnoće nego je nastavila s poslom i potpisala nekoliko unosnih novih ugovora.

Tako smo doznali da će trudna Rihanna svojim glasom sudjelovati u stvaranju novog filma o Štrumpfovima, a snimila je i novu kampanju za svoj brend donjeg rublja i kozmetičku liniju Fenty.

Reklamu na kojoj je trudna Rihanna svijetu je otkrio – Pharrell!

Uz sve to, trudna Rihanna pronašla je energiju i vrijeme za snimanje nove kampanje brenda Louis Vuitton, što je svijetu otkrio jedan drugi slavni glazbenik – Pharrell Williams.

Naime, Pharrell Williams, koji je postao novi kreativni direktor muške linije modne kuće Louis Vuitton na Instagramu je objavio fantastičnu novu fotografiju na kojoj stoji ispred jumbo plakata nove reklame brenda Louis Vuitton, na kojoj je u fokusu trudna Rihanna. 

Rihanna i reper A$AP Rocky već imaju sina kojeg su nazvali RZA, a kad će stići druga bebica i kojeg je spola, još se ne zna.

druge vijesti