Regent Real Estate: Iskorak na tržištu luksuznih nekretnina
Agencija Regent Real Estate slavi uspjeh s inovativnim pristupom, izvrsnim rezultatima i partnerstvima na domaćem i svjetskom tržištu.
30 prosinac 2024
Kada je riječ o gastronomiji, Hrvatska je poznata po specifičnim okusima vezanim uz regije. Split oduševljava tjesteninama, Lika janjetinom, Zagreb štruklima, a Međimurje mesom z tiblice. No, kada posjetite Rijeku, svi će vam putokazi voditi prema Šetalištu Joakima Rakovca, gdje kultni restoran Paris već desetljećima očarava goste vrhunskom janjetinom i teletinom ispod peke te slavnom slasticom Rigojanči.
Ovoga puta, Paris ide korak dalje – nova gastro atrakcija, pizza Fiumana, osvaja srca i nepca svih koji je probaju!
Suvlasnik restorana, Borjan Suzić, objašnjava kako je pizza Fiumana rezultat dugogodišnjeg slušanja želja gostiju i ljubavi prema izvrsnoj hrani: “Ugostiteljstvom se bavimo godinama i znamo koliko je važno ponuditi gostima nešto posebno. Pizza Fiumana je naša gastro inovacija za 2024. godinu. Prvo smo je predstavili u pivnici Cont, a sada je podižemo na višu razinu u Parisu, gdje dolazi direktno iz krušne peći s pogledom na more.”
Ova pizza nije obična – nastala je iz autorskog recepta poznatog pizzaiola Franka Rajkovića, koji je spojio tradicionalne tehnike izrade tijesta s modernim gastronomskim trendovima. Ključni sastojak je tijesto, koje se priprema čak 48 sati koristeći fino brašno, infuziranu vodu ječma i prirodni kvas. Rezultat je rahlo, lako probavljivo tijesto koje stvara savršenu podlogu za bogate, pomno birane sastojke poput pršuta San Daniele, burrate di Puglia, mozzarelle Fior di Latte, stracciatelle di burrata i maslinovog ulja domaće proizvodnje.
Kako ističe Rajković, svaka pizza Fiumana priča svoju priču: “Tijesto je lagano, a sastojci su birani tako da svaka kombinacija donosi poseban užitak. Cilj je bio kreirati nešto autentično što istovremeno odaje počast riječkoj gastro tradiciji.”
Brojni komentari na društvenim mrežama potvrđuju da je pizza Fiumana već postala nezaobilazan dio riječke gastro scene. Posjetitelji ne kriju oduševljenje, a mnogi ističu kako ovako dobru pizzu nisu jeli godinama.
Ako tražite iskustvo koje spaja vrhunsku hranu, predivan ambijent i pogled na more, kultni restoran Paris s pizzom Fiumanom bit će destinacija kojoj ćete se uvijek vraćati. U Rijeci je sada nezamislivo ne svratiti na ovu gastro deliciju!
Jelena Radan, rođena 23. kolovoza 1974. u Zagrebu, istaknuta je hrvatska pjevačica poznata po svojoj interpretaciji portugalskog fada, glazbenog žanra koji se odlikuje melankoličnim melodijama i tekstovima. Svoj glazbeni put započela je kao tinejdžerica, pjevajući u raznim bendovima i nastupajući u zagrebačkim klubovima te televizijskim emisijama.
07 siječanj 2025
Od Kuma, preko Matrixa do Spidermana. Donosimo vam filmske zanimljivosti koje (možda) još niste čuli.
06 siječanj 2025
Irma Dragičević, poznata pod umjetničkim imenom Irma, talentirana je hrvatska pjevačica koja će se ove godine natjecati na Dori 2025. s pjesmom "Enigma".
06 siječanj 2025
Nije tako teško kako se na prvu čini!
06 siječanj 2025
Ananda, talentirana mlada glazbenica, privukla je pozornost domaće glazbene scene svojim sudjelovanjem na ovogodišnjoj Dori, nacionalnom natjecanju za pjesmu koja će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji 2025. godine.
06 siječanj 2025