HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić je u svom talk-showu Ženska priča na temu Estetika novog doba ugostila nekoliko istaknutih hrvatskih javnih osoba, među kojima su bili estetski kirurg dr. Mladen Duduković, glumica Ana Begić Tahiri te modni stilist i društveni kroničar Neven Ciganović. Kao i svaki put, emisija je bila rasprodana, a sav prihod od ulaznica doniran je za Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Publika, uključujući i poznate osobe iz javnog života, uživala je slušajući otvorene razgovore o estetici, estetskim zahvatima i “anti-aging” industriji. Neven Ciganović je svojim iskrenim i humorističnim stavom o osobnim iskustvima s estetskim zahvatima pridobio posebnu pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi)

Ciganović je bez ustručavanja podijelio niz detalja o svojim estetskim zahvatima. Nabrojao je svoje operacije, uključujući povećanje usana silikonima, koje je kasnije ipak uklonio, ali je zato stavio silikone u jagodice. Ispričao je da je prošao kroz transplantaciju obrva i čak dva puta radio blefaroplastiku, kirurški zahvat za pomlađivanje područja oko očiju, koji uklanja višak kože i vraća mladenački volumen kapcima. Objasnio je kako postoje tri osnovna tipa blefaroplastike: zahvat na gornjim kapcima, donjim kapcima ili na oba para kapaka. Uz sve to, operirao je nos četiri puta, a čak se podvrgnuo laserskoj promjeni boje očiju.

PROČITAJTE: Kylie Jenner o plastičnoj kirurgiji – Nevjerojatno je što nakon svega uopće imam samopouzdanja

Ciganović je priznao da još nije spreman za facelifting, ali rado koristi botoks, kojem daje prednost u odnosu na filere. Duhovito je primijetio da zbog svojih brojnih promjena često mora mijenjati fotografiju na osobnoj iskaznici. S obzirom na sve zahvate kojima se podvrgnuo, priznao je da je ovisan o operacijama i da se još uvijek ne osjeća potpuno zadovoljnim sa sobom.

PROČITAJTE: Estetika novog doba – Ženska priča o ljepoti

Publika je, zabavljena i zaintrigirana, pomno pratila svaku rečenicu njegove iskrene ispovijesti o vlastitoj transformaciji.

druge vijesti