HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nicole Kidman otkrila je da je tijekom produkcije svog novog erotskog trilera došlo do vrlo intenzivnih scena. Zvijezda serije “Velike male laži” poznata po izazovnim ulogama, kao što su one u Kubrickovom filmu “Oči širom zatvorene” i Netflixovoj drami “Obiteljski susret” u ovom filmu ulazi u područje koje još nije istraživala u svojoj karijeri. Nicole Kidman u filmu Babygirl glumi ženu zaljubljenu u mlađeg muškarca, koji s njom ima poprilično toksičan odnos. Snimanje seksi scena na nju je imalo zanimljiv učinak.

Nicole Kidman u filmu Babygirl nije se mogla suzdržati…

U novom filmu “Babygirl” koji dolazi u kina početkom sljedeće godine, Kidman igra Romy, uspješnu direktoricu zarobljenu u braku bez ljubavi, koja započinje strastvenu vezu s mladim pripravnikom Samuelom, kojeg glumi Harris Dickinson. Njihova veza istražuje složenost moći i seksualnosti u poslovnom okruženju, a Kidman je priznala da su neke scene bile toliko intenzivne da je morala više puta prekinuti snimanje jer se osjećala previše uzbuđeno.

nicole kidman u filmu babygirl hello magazine croatia hrvatska

Govoreći o iskustvu snimanja scena intime, Kidman je otkrila kako je u nekoliko navrata tražila prekid jer “više nije željela doživjeti vrhunac.”

PROČITAJTE: Nicole Kidman izdala upozorenje vezano za svoj savršeni brak s Keithom Urbanom

“Postojala je ogromna količina povjerenja, dijeljenja i frustracije. Bilo je trenutaka kada bih jednostavno rekla: ‘Nemoj me više dirati.’ Postalo je gotovo iscrpljujuće”, izjavila je u intervjuu za The Sun.

Dodala je da joj je rad sa stručnjakom za intimne scene omogućio osjećaj sigurnosti tijekom snimanja, ističući kako i dalje vjeruje u “svetost seta” i važnost zaštite privatnog prostora glumaca.

druge vijesti