Boho prozirna haljina Lidije Lešić vraća čipku u fokus

Poznata hrvatska influencerica i poduzetnica Lidija Lešić mnoge je iznenadila izborom haljine koja ne ostavlja puno mašti...

24 listopada 2024

lidija lešić model manekenka influencerica elle style awards hello magazine hrvatska croatia lokomotiva lana puljić haljina outfit kreacija dodjela nagrada lauba zagreb PRESS FOTO
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sinoć su se na dodjeli nagrada poznatog ženskog portala u Laubi pojavili brojni poznati influenceri, među kojima je bila i Lidija Lešić. Slavna influencerica, dizajnerica nakita i poduzetnica izgledala je predivno u dugačkoj bijeloj haljini koja ne ostavlja puno mašti. Efektna prozirna haljina Lidije Lešić nosi hrvatski potpis, a lijepoj influencerici stoji izvrsno.

Prozirna haljina Lidije Lešić je kreacija Lane Puljić

Koji potpis nosi predivna prozirna haljina Lidije Lešić?

PROČITAJTE: Sve što znamo o predivnoj bijeloj haljini Jelene Veljače za kojom su se sinoć okretale sve glave

Kreacija koju je za event u Laubi odjenula Lidija djelo je Lane Puljić koja stoji iza poznatog modnog brenda LOKOMOTIVA.

lidija lešić model manekenka influencerica elle style awards hello magazine hrvatska croatia lokomotiva lana puljić haljina outfit kreacija dodjela nagrada lauba zagreb

Lidija Lešić odjenula ju je uz crno donje rublje u stilu topa i bokserica, a preko haljine je prebacila oversized crni blejzer.

Uz “lažni bob” s retro kovrčama, boho haljina Lidije Lešić još je više došla do izražaja zahvaljujući crvenom ružu koji je influencerica odabrala za ovu prigodu.

Dodjela nagrada Elle Style Awards održana je sinoć u Laubi, a na njoj se pojavio “svatko tko je netko” iz svijeta mode, ljepote i influencera.

elle style awards

druge vijesti