HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sergej Trifunović, srpski glumac poznat po kontroverzama, našao se u centru medijskog skandala posljednjih mjeseci zbog svog turbulentnog odnosa s Riječankom Isidorom Mijanović. Njihov brak, koji je započeo u svibnju ove godine, sada je u krizi, a priče o nasilju i dramatičnim sukobima pune su medijske naslove.

sergej deportacija

Poseban naglasak mediji su stavili na uznemirujući video koji se pojavio nedavno, u kojem Trifunović vozi automobil i urla na svoju suprugu. Scena u kojoj je prekriven ostacima kolača, uz povike i agresivne prijetnje, dodatno je pojačala zabrinutost javnosti za Isidoru. U suzama, ona pokušava smiriti situaciju dok se vidi kako se boji za svoj život, dok Sergej nekontrolirano divlja za volanom. Video je izazvao zgražanje i otvorio raspravu o njegovom problematičnom ponašanju i potencijalnim pravnim posljedicama.

PROČITAJTE: Skandal koji potresa estradu – Sergej Trifunović u ljubavnom kaosu, deportacija i optužbe za nasilje samo su vrh ledenog brijega

Dodatne optužbe na račun Trifunovića uključuju nasilje u obitelji, što je dodatno zakompliciralo njegovu pravnu situaciju, osobito nakon što je već imao problema sa zakonom u Hrvatskoj zbog vrijeđanja policije prošle godine. Komentari iz njegova kruga tvrde da je Isidora u više navrata bila žrtva njegovih ispada, a sada se priča kako razmišlja o pokretanju pravnih mjera za zaštitu​. Njihov odnos, koji je jednom bio opisan kao strastven i pun ljubavi, sada je u potpunom rasulu.

druge vijesti