HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U pozadini cijelog slučaja su optužbe za obiteljsko nasilje, deportacija Isidore iz Srbije i stalni medijski pritisak koji je dodatno pogoršao ionako tešku situaciju.

Isidora Mijanović suočila se s deportacijom jer nije prijavila boravak u Srbiji, čime je prekršila imigracijske zakone. Srpski mediji izvještavaju da je Trifunović nakon eskalacije situacije prijavio Isidoru za obiteljsko nasilje, što je izazvalo šok u javnosti. Prema navodima, ona je već bila u procesu deportacije zbog boravišne nelegalnosti, što je samo dodatno zakompliciralo njihov odnos. Mediji nagađaju o stvarnom razlogu Trifunovićeve prijave, s obzirom na činjenicu da su njih dvoje imali turbulentne odnose od samog početka​.

PROČITAJTE: Zašto nas fasciniraju skandali slavnih? 

Situacija je kulminirala kada je Sergej bio uhićen zbog navodnih verbalnih sukoba i incidenta u Splitu. Kazna mu je određena uvjetno, a predstoji mu godina dana u kojoj mora izbjegavati kršenje zakona kako bi izbjegao zatvor​.

Zanimljivo, Trifunović se obratio medijima u nekoliko navrata i naglasio kako je bio više puta uhićen nego “Toni Soprano”, aludirajući na neprestane pravne probleme koje mu izaziva njegov neposredni i često kontroverzni stil života. Također je izrazio razočaranje pravnim sustavom, pitajući se što se događa s ozbiljnijim zločinima ako su ovakve mjere poduzete zbog, kako on smatra, verbalnih prekršaja​.

PROČITAJTE: Isidora Trifunović u imigracijskom centru: izručenje predstoji

Mediji ne prestaju špekulirati o pravim razlozima njihovog sukoba. Navodno je Isidora već duže vrijeme nezadovoljna, a susjedi tvrde da su napetosti u stanu bile neizdržive otkako se par uselio zajedno. Trifunović, poznat po svom intenzivnom temperamentu, navodno se nije lako nosio s bračnim problemima, što je kulminiralo u prijavi za nasilje.

Cijeli skandal otvara pitanje kako će se razvijati Sergejeva karijera i imidž u javnosti nakon ovog burnog događaja. Ostaje za vidjeti hoće li uspjeti povratiti povjerenje publike i riješiti osobne probleme daleko od očiju javnosti, ili će ovaj skandal ostaviti dugoročne posljedice na njegov privatni i profesionalni život.

druge vijesti