HELLO
HELLO! #HelloItsMe

A$AP Rocky je u kolovozu 2022. godine uhićen u vezi s incidentom s pucnjavom. Iznenadno uhićenje šokiralo je obožavatelje diljem svijeta; upravo se vratio kući s odmora s Rihannom, a uhićen je na Međunarodnom aerodromu u Los Angelesu. Sada kada je reper (čije je pravo ime Rakim Athelaston Mayers) na suđenju, Hollywood Life je prikupio sve informacije koje do sada znamo o slučaju i optužbama protiv A$AP Rockyja.

Prema priopćenju koje je 2022. godine objavio LAPD na svom X računu, policajci su uhitili A$AP Rockyja zbog napada vatrenim oružjem. Navodno je reper bio uključen u incident s pucnjavom koji se dogodio u studenom 2021. godine u Hollywoodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

„Dana 6. studenog 2021. godine, u 22:15, došlo je do svađe između dvoje poznanika u području Selma Avenue i Argyle Avenue u Hollywoodu“, navodi se u priopćenju. „Svađa je eskalirala i rezultirala je time da je osumnjičeni pucao iz pištolja u žrtvu. Žrtva je zadobila lakšu ozljedu u incidentu i kasnije potražila liječničku pomoć. Nakon pucnjave, osumnjičeni i dva dodatna muškarca pobjegli su s mjesta događaja pješice.“ U drugom dijelu priopćenja, LAPD je napomenuo da su detektivi otkrili da je osumnjičeni A$AP Rocky. Prema Associated Pressu, izjasnio se da nije kriv za dva kaznena djela napada s poluautomatskim oružjem.

Suđenje A$AP Rockyju zbog navodne pucnjave službeno je počelo 21. listopada 2024. Ako bude proglašen krivim po svim točkama optužnice, Rocky bi mogao dobiti do 24 godine zatvora, navodi AP.

Mediji su izvijestili da je Rockyjev odvjetnik, Joe Tacopina, rekao kako nisu „razočarani, nisu iznenađeni“ i da su „očekivali suđenje“ te su „planirali suđenje od samog početka.“ „Rocky će biti oslobođen krivnje kada sve ovo prođe, bez sumnje“, dodao je Tacopina.

PROČITAJTE: Rihanna obožava astrologiju, a ona i ASAP Rocky zapisani su u zvijezdama

Rihanna i A$AP Rocky još uvijek su zajedno. Prvi put su počeli izlaziti 2019. nakon godina poznanstva. U svibnju 2022. godine dočekali su svog prvog sina, RZU, a u kolovozu 2023. dobili su drugo dijete, sina Riota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

Pjevačica se nije javno osvrnula na uhićenje A$AP Rockyja niti na njegovo trenutno suđenje.

druge vijesti